Найкраще в блозі: покупки та стиль

Таблиці відповідності розмірів одягу та взуття: Україна, США, Європа.
Таблиці відповідності розмірів одягу та взуття: Україна, США, Європа.
Відповідність розмірів одягу Питання розміру є ключовим під час вибору одягу чи взуття. Особливо це стосується покупок в інтернет-магазинах, оскільки немає можливості приміряти річ. Покупці консультуються з менеджерами чи самостійно шукають необхідну інформацію. У даному матеріалі ми розглянемо різні розмірні сітки одягу та взуття – європейське, американське, міжнародне. Ви можете визначити свій розмір незалежно від системи вимірювань. Як визначити свій розмір одягу Для початку необхідно визначити свій український розмір одягу, знаючи який ви зможете підібрати будь-яку річ. Для цього потрібно обчислити обхват грудей, стегон та талії. Основні рекомендації   Груди: лінія проходить по точках грудей, що найбільш виступають, потім під пахвами і навколо тулуба; Талія / пояс: вимірюємо довжину талії. Сантиметрова стрічка проходить по її лінії; Стегна: лінія проходить по найвиступніших місцях сідниць; Обчисливши всі необхідні параметри, скористайтеся наведе...
Як зробити замовлення в інтернет-магазині Bonprix.ua. Докладна інструкція.
Як зробити замовлення в інтернет-магазині Bonprix.ua. Докладна інструкція.
У цій статті ми поговоримо про те, як зробити замовлення на Bonprix.ua та як використовувати промокоди для економії. Покрокова докладна інструкція для кожного, хто хоче скористатися простим та зручним сервісом цього чудового магазину.
Замовлення товарів за каталогом ОТТО. Україна
Замовлення товарів за каталогом ОТТО. Україна
У недалекому майбутньому замовлення речей за каталогом зможе зрівнятися за популярністю з покупкою товарів онлайн, а лідером продажів у сфері каталогів є німецький ОТТО, який присутній на українському ринку вже понад 20 років. За каталогом ОТТО можна за лічені хвилини замовити доступний одяг з Німеччини, проте тут є певні нюанси.
Типи банківських карток. Україна
Типи банківських карток. Україна
Кожен онлайн-шоппер рано чи пізно стикається з питанням оплати покупок карткою в зарубіжних інтернет-магазинах і ось тут починається плутанина: в якій валюті платити і які бувають картки - банківські, платіжні, кредитні, дебетні, VISA, MasterCard і так далі. Давайте розберемося у всьому цьому різноманітті карт і зрозуміємо як вигідно і зручно робити розрахунки в мережі.
Особливості покупок за каталогом Bonprix
Особливості покупок за каталогом Bonprix
Bonprix.ua входить до числа найпопулярніших інтернет-магазинів з продажу одягу, взуття та товарів для дому на теренах України. Фірма пропонує покупки через сайт та за каталожною системою. Ми впевнені, що у більшості клієнтів компанії історія спілкування з Bonprix почалася однаково – коли до рук випадково потрапив каталог фірми, а там уже відбулося перше замовлення. Мета нашого огляду розповісти про плюси та мінуси інтернет-магазину Бонпрікс.
Вимовляємо назви відомих брендів правильно
Вимовляємо назви відомих брендів правильно
Хто з нас не любить похвалитися черговою брендовою річчю, купленою вигідно та швидко?! Але, на жаль, багатьом доводиться мовчати, оскільки лише одиниці вміють грамотно вимовляти назви брендів та знаменитих торгових марок. Сьогодні у нас стаття-лікнеп після прочитання якої ми з вами навчимося правильно вимовляти назви навіть найкаверзніших виробників.
Як правильно відстежувати посилки
Як правильно відстежувати посилки
Кожен покупець онлайн-магазину рано чи пізно задається важливими питаннями: "Де зараз моя посилка і коли на неї чекати?" Особливо гостро ці питання стоять у випадках, коли доставка товару з якихось причин затримується. Сьогодні ми розповімо вам як можна легко, швидко, безкоштовно та без проблем відстежувати свої посилки.
Подвійне блокування грошей на карті. Що робити
Подвійне блокування грошей на карті. Що робити
Здійснювати покупки на просторах інтернету дуже вигідно та зручно, а оплачувати їх банківською картою ще й швидко. Однак у цій ситуації не завжди вдається уникнути підводного каміння або подвійного блокування грошей у нашому випадку. Коли та чому відбуваються такі блокування та як розблокувати суму на карті?
Сайти бронювання готелів в Україні
Сайти бронювання готелів в Україні
Збираючись у самостійну подорож, важливо не лише знайти приємну компанію, визначитися куди їхати, продумати маршрут, а ще й розуміти, де жити. На етапі планування відпочинку кожен мандрівник стикається з важливими питаннями: де зупинитися та як заплатити за якісне проживання поменше? Якщо ви не готові шукати житло на місці або переплачувати, ми розповімо вам про провідні сайти бронювання готелів в Україні.
Навіщо потрібні форвардингові компанії
Навіщо потрібні форвардингові компанії
Подорожуючи зарубіжними онлайн-магазинами, очі розбігаються від великої кількості товарів відомих брендів, а доступні ціни і величезні розпродажі підштовхують якнайшвидше влитися в ряди активних інтернет-покупців. І тут виникає невелика, але актуальна для мешканців України проблема – більша частина західних магазинів не відправляє товари до нашої країни. А у тих магазинів, які відправляють, доставка виходить "золота". Можна скористатися послугами посередників, але це теж не найзручніший і найдешевший варіант. Для тих, хто зовсім не готовий переплачувати, існують форвардингові компанії.
Ми використовуємо файли cookie для вашої зручності. Користуючись нашим сайтом, Ви приймаєте наші правила застосування cookies та подібних технологій.