Кольором прийдешнього модного сезону 2024 року, визначеним Інститутом Pantone, є Apricot Crush, що представляє собою відтінок персика з легким молочним відтінком. Трендовий колір року не завжди ідеально пасує до всіх аспектів моди, проте при вдалому поєднанні аксесуарів, він додасть нотку шарму до вашого образу. Apricot Crush - це виразливий, теплий відтінок, який передає приємну життєрадісну енергію. Проте варто зазначити, що він може не пасувати всім типам зовнішності. А ось жінкам із весняним або осіннім кольоротипом зовнішності він може бути найбільш вдалим вибором. Також можна вибрати інші кольори, запропоновані дизайнерами: світлі відтінки сірого, класичного бежевого, червоного, та пастельні відтінки жовтого, салатового тощо. В наступному сезоні віддайте перевагу блискучим металевим тканинам у срібному та графітовому відтінках. Стиль у єдиній кольоровій гамі також буде вдалим рішенням.

Верхній одяг

В холодний сезон не можна обійтися без стильного та теплого верхньогоого одягу. Наступного сезону повертається попит на елегантні довгі затишні кашемірові пальта, які можуть бути або простими і стриманими за кроєм, або мати декорований низ. Для теплої осені варто розглянути класичні тренчі та шкіряні пальта. Взимку вибір можна зробити на користь дублянок у стилі ‘авіатор’ як коротких, так і довгих, шуб зі штучного хутра або стьобаних курток. Особливо актуальними будуть ті, які відрізняються незвичайним кроєм та оригінальною декорацією.

Одяг у ‘гусячу лапку’

Один із найбільш популярних принтів цього сезону - клітинка. Модними стануть як комплекти з жакетів і брюк, так і окремі речі, такі як пальта, спідниці та штани у ‘гусячу лапку’. Восени та взимку ви можете легко використовувати цей принт як у різних варіаціях з приглушеними кольорами, так і у яскравих та виразних. Також, одяг з принтами, що асоціюються з бохо-стилем і квітами, є в тренді. У даному випадку, квіти зазвичай використовуються у вигляді пришитих аплікацій. У цьому сезоні вже менш популярний одяг з тваринними принтами, речі із написами та логотипами, а також відповідно смужки та геометричні малюнки тощо.

Хустки, шарфи та бантики

Цього сезону акцент робиться на аксесуарах, які привертають увагу до зони шиї і декольте, такі як краватки, елегантні шарфи, хустки тощо. Краватки стануть чудовим вибором для жінок, які цінують елементи чоловічого стилю та стриманий дизайн. З іншого боку, великі та жіночні банти - це ідеальний варіант для тих, хто віддає перевагу романтичному стилю, ретро та жіночному образу. Особливо вигідним є той факт, що ці аксесуари не потребують великих витрат. Крім того, для створення банту ви можете використовувати хустку або шарф. Трендовим буде поєднання бантів із різноманітними блузами, сорочками та сукнями. А для прихильників мінімалізму ідеальним рішенням стане використання довгого шарфа, який легко обгортає шию і додає окраси вашому образу.

Класика: чорне і біле

Мінімалістичне поєднання кольорів поза часом. Чорний найкраще підійде для холодних місяців, коли розпочинаються осінні дощі, а білий прикрасить наше вбрання в зимові дні і додасть елегантності. Цього сезону вдалим рішенням буде урізноманітнити цей мінімалістичний образ декоративною біжутерією, кольє та масивними сережками.

Бежевий колір

Безліч сезонів поспіль бежевий колір є домінуючим як на подіумах, так і у вуличній моді. Для когось він може здаватися нудним, консервативним, неоригінальним та недостатньо виразним, а для інших - незамінною базою гардеробу, особливо для прихильників мінімалістичного стилю. Завдяки бежевому одягу можна легко та швидко створити різноманітні образи – так званий «капсульний гардероб». Якщо ви не прихильник теплих відтінків бежевого, альтернативою може бути сірий.

Силует

 У цьому сезоні на модну арену повертається культовий силует New Look, який був вперше представлений кілька десятиліть тому. Цей стиль відзначається виділеною лінією талії, розкльошеними спідницями-кльош та приталеним жакетом із вузькою лінією плечей. Він виражає надзвичайну елегантність, жіночність і класику. Замість широких спідниць, талію можна підкреслити за допомогою корсетних поясів. З іншого боку, в тренді буде вільний оверсайз-одяг із розширеними плечима та брюками на піднятій талії. Це два різні силуети, і те, який з них підійде вашій фігурі, залишається на ваш розсуд.

Трендове взуття сезону 'осінь-зима 2023/24'

Взуття завжди посідає особливе місце у жіночому гардеробі. Цього сезону вибір стилістів спрямований на дуже комфортні та функціональні моделі. Серед них особливий акцент робиться на ботильйонах, які можуть бути як на високих підборах, так і мати товсту підошву. Крім того, в тренді взуття в стилі ретро, які можуть мати низький підбор або бути на плоскій підошві, оксфорди та черевики челсі. Для теплої осені і весни актуальні балетки з гострим носком. Зимовий вибір взуття можна розподілити по різних моделях, адже дизайнери запропонувати вибір достатньо широкий. Ковбойські чоботи з багатьма прикрасами, такими як бахрома або заклепки, є мастхев даного сезону. Також актуальні черевики на шнурівці та ботфорти. Важливо зауважити, що масивне взуття чудово виглядає з легкими сукнями або елегантними спідницями, незалежно від їх довжини.

Аксесуари і акценти

Наразі мода диктує декілька ключових тенденцій, включаючи мереживо, таке як мереживні спідниці, сукні та блузки, ажурні деталі на светрах. Також популярними є аплікації, особливо квіткові мотиви, що прикріплюються до одягу у вигляді брошей, блискучі паєтки, заклепки, бахрома та одяг із пейзажними принтами. Як додаток до цього, в тренді наразі перебувають мереживні декоративні колготки. Новизною є відмова від суворого мінімалізму на користь декоративних ретро стилів, які часто прикрашаються різноманітними прикрасами, або, як вже було сказано, бантами, заклепками або намистом.

Вигідні пропозиції, знижки, акції в магазинах, покупці звикли бачити цілий рік.  Безперечно, це чудова можливість заощадити.  Однак найбільше покупці очікують саме на розпродаж до Чорної п’ятниці.  У цей час року тисячі найкращих інтернет-магазинів оголошують про тотальні знижки до 80%, багато магазинів дарують промокод на додаткову знижку, а деякі – промокод на безкоштовну доставку, що дозволяє клієнту отримати товар без додаткових витрат.

Межсезонні розпродажі стартували вже у багатьох магазинах.  Найближчий час купити подарунки для близьких та для себе. У даній статті ви ознайомились із трендами 2024, а отже вирушайте на онлайн-шопінг з найбільшими знижками і промокодами, які можна знайти на нашому сайті.