Найкраще в блозі: покупки та стиль

Як вибрати якісну сковороду?
Як вибрати якісну сковороду?
Як вибрати гарну та якісну сковороду? Секрети та нюанси: що варто враховувати і про що мовчать консультанти? Промокод на безкоштовну доставку та розпродаж - вже у блозі.
Вибираємо стильну шапку на зиму '22-23
Вибираємо стильну шапку на зиму '22-23
Які бувають типи жіночих шапок? Які головні убори в моді цього сезону? Як підібрати шапку по типу зовнішності? Де купити зимові аксесуари з промокодом? Про все – у статті.
Як вибрати лікувальну косметику для шкіри?
Як вибрати лікувальну косметику для шкіри?
Як вибрати, на що звернути увагу та де купити по промокодам лікувальну косметику для шкіри в Україні з безкоштовною доставкою? Розпродажі, знижки, секретні промокоди та акції на аптечну дерматокосметику.
FARFETCH: як зекономити на високих брендах
FARFETCH: як зекономити на високих брендах
Відкрийте для себе fashion-платформу FARFETCH, яка пропонує купити дизайнерський одяг від кутюр зі знижками до 50%. Дізнайтесь як купити за промокодом оригінал від Prada, Chanel, Dior з безкоштовною доставкою в Україну без ризику, в нашій статті.
Ефективні сонцезахисні засоби: критерії вибору
Ефективні сонцезахисні засоби: критерії вибору
Як вибрати сонцезахисний крем для дітей та дорослих з ефективним захистом SPF на IHerb з промокодом. Найнижчі ціни, 100% оригінал, косметика без націнок, безкоштовна доставка по Україні.
Парфумерія та косметика: топ перевірених сайтів. Де дешевше?
Парфумерія та косметика: топ перевірених сайтів. Де дешевше?
Найширший асортимент брендової косметики у всіх цінових сегментах, глобальні розпродажі косметики, доступні ціни на парфумерію, найсвіжіші новинки з-за кордону, можливість купити косметику з промокодом, безкоштовна доставка косметики по Україні.
FARFETCH проти або і Luisaviaroma
FARFETCH проти або і Luisaviaroma
В інтернет-магазині FARFETCH здебільшого представлені актуальні колекції цього сезону, немає старих колекцій за завищеними цінами: за хорошими знижками можна придбати старі колекції світових брендів. Gucci, Fendi, Burberry та інші модні будинки чекають на вас у каталогах магазину.
Робота з форвардингової компанії MeestUS. Україна
Робота з форвардингової компанії MeestUS. Україна
Міст Експрес (MEEST-America, MeestUS, Міст Експрес) – велика міжнародна компанія, що пропонує весь спектр послуг з перевезення вантажів будь-яких розмірів морським та повітряним шляхом. Команда сайту Promokod.com.ua розібралася, що вигідно привозити на територію України за допомогою фірми.
Форвардер втратив посилку. Що робити
Форвардер втратив посилку. Що робити
Купуючи товари в іноземних онлайн-магазинах, ми довго вибираємо, порівнюємо, віддаємо гроші, замовляємо, вибираємо відповідного форвардера і кілька тижнів перебуваємо в нестерпному очікуванні своєї посилки. Проте дуже часто покупки так і не приїжджають. Що робити, якщо форвардер втратив покупку?
Жіночі сумки. Типи, моделі та види
Жіночі сумки. Типи, моделі та види
Жіночі сумки є найпопулярнішою статтею замовлень у зарубіжних інтернет-магазинах – вигідні ціни, величезний асортимент та відсутність підробок приваблюють модниць зі всіх просторів. Але дуже часто тільки на пошуки підходящої моделі йдуть дні - і справа тут не в ціні або перевагах кольору, а мовному бар'єрі. Найчастіше ми не знаємо як перекладається та чи інша назва сумки з англійської мови і бродимо по сайтах немов сліпі кошенята. Спробуймо розібратися в ситуації і познайомимося з англомовними термінами, які позначають основні типи, моделі та стилі жіночих сумок.
Подаруйте дітям свято!
Подаруйте дітям свято!
Перший літній день ознаменований найтеплішим, сонячним та веселим святом – Днем захисту дітей. Мабуть, недарма саме це свято припадає на 1 червня. Закінчення школи, початок найдовших канікул, довгоочікуване літо, відпочинок - все сприяє радості, приємним емоціям і веселостям. Міжнародний День захисту дітей вперше відзначили 1950 року. ООН оголосила захист прав, здоров'я, життя дітей головним напрямом своєї діяльності. А пріоритетом роботи нашої команди стати для Вас незамінним помічником і вірним путівником у світі величезного вибору знижок серед магазинів, сервісу розваг, дозвілля, подарунків, подорожей та послуг.
Ми використовуємо файли cookie для вашої зручності. Користуючись нашим сайтом, Ви приймаєте наші правила застосування cookies та подібних технологій.