З приходом осені зростає потреба у вітамінній підтримці для організму.  Осінь - це час, коли нам не вистачає сонця, часом знижується імунітет, а організм долають бактерії та віруси.  Як провести дощові дні в хорошому самопочутті, чудовому настрої, бути повним сил і бадьорості?  Для ефективного функціонування внутрішніх органів та правильної регуляції обміну речовин необхідно забезпечити організм необхідною кількістю вітамінів та мінералів.  На щастя, Ви можете використовувати харчові біодобавки за призначенням свого лікаря, щоб заповнити дефіцит, покращити роботу організму та відчути себе значно краще.  У даній статті ми розповімо про найважливіші вітаміни для осінньо-зимового періоду, а також відкриємо секрет, де купити якісні вітаміни для дітей та дорослих за доступною ціною з безкоштовною доставкою із закордону.

Вітамін D

Найважливішим вітаміном, який слід приймати вже у вересні, безсумнівно, є вітамін D. Навесні та влітку він природно виробляється нашою шкірою під впливом сонячних променів, але восени та взимку через зниження сонячної активності, вітамін D не надходить у достатній кількості.  На жаль, наш раціон зазвичай не забезпечує достатньої кількості вітаміну D, тому його можна доповнювати у випадку недостачі, вивленої на основі аналізів, звісно ж за призначенням лікаря.  Вітамін D пов'язаний в першу чергу з регулюванням метаболізму кальцію та фосфору в організмі та запобіганням остеопорозу.  Його нормальний рівень визначає правильне функціонування імунної системи, позитивно впливає на кровообіг, запобігає виникненню деяких захворювань та підтримує гарний настрій та працездатність.  Джерелом вітаміну D у їжі є, насамперед, жирна морська риба, риб'ячий жир та яйця.

Купити високоякісний вітамін D зі знижкою та безкоштовною доставкою в Україну можна застосувавши промокод Айхерб, який ви знайдете на нашому сайті.

Вітамін Е

Восени також варто забезпечити достатню кількість вітаміну Е. Його зазвичай називають «вітаміном молодості», тому що він позитивно впливає на стан шкіри і уповільнює процеси старіння.  Це пов'язано з тим, що вітамін Е має потужну антивікову властивість, а це означає, що він має здатність «уловлювати» вільні радикали, відповідальні за прискорене старіння клітин.  Дефіцит вітаміну Е сприяє підвищеній сприйнятливості до інфекцій.  Його природні джерела - олії та рослинні жири.

Купити вітамін Е на IHerb із безкоштовною доставкою в Україну можна завдяки акціям, які ви знайдете на нашому ресурсі.

Вітаміни групи B

Забезпечення вітаміном B важливе не лише восени, а й протягом усього року.  Вони відповідають за хорошу провідність нервової системи, здоровий апетит, травлення, борються з інфекціями, протистоять анемії, беруть участь у зростанні червоних тілець крові, беруть участь у синтезі холестерину та допомагають підтримувати тонус м'язів.  Завдяки позитивному впливу вітамінів групи В на діяльність нервової системи вони можуть стати союзником у боротьбі з осінньою депресією.  Зернові продукти, дріжджі, молоко, яйця та м'ясо є багатим джерелом вітаміну B у їжі.

Замовити вітамін B за промокодом IHerb із безкоштовною доставкою в Україну можна в кілька кліків.

Вітамін А

Вітамін А необхідний для зору. Він також покращує їх регенеративні здібності, надає захисну дію на епітелій шкіри і слизових оболонок, а також бере участь у синтезі білків та перетворенні жирів. Крім того, це потужний антиоксидант. Джерелами вітаміну А в їжі є субпродукти, риба, яйця, м'ясо, молоко та продукти з нього, жири, овочі та фрукти (включаючи моркву, перець, абрикоси).

Купити високоякісний вітамін А на IHerb із безкоштовною доставкою в Україну можна переглянувши акції на нашому сайті.

Вітамін С

Вітамін С виконує безліч важливих функцій в організмі.  Він бере участь у синтезі колагену, стероїдних гормонів та карнітину, що пов'язано з процесом загоєння ран та відновленні кісток.  Він також бере участь у метаболізмі амінокислот, жирів, холестерину тощо.  Вітамін С також впливає на імунітет організму, що особливо важливо в осінній сезон.  Однак пам'ятайте, що не слід перевищувати рекомендовані дози цього вітаміну, оскільки в надлишку він може сприяти утворенню каменів у нирках.  Його джерелом є, перш за все, овочі, ягоди та фрукти, а також заготовки з них.

Завдяк промокоду IHerb, ви можете купити вітамін С зі знижкою.

Необходимые для организма витамины осенью и зимой

Де купити недорого вітаміни для дітей та дорослих?

Якщо Ви ще не знайомі з IHerb, пропонуємо Вам познайомитися з унікальним у своєму роді магазином.  IHerb – всесвітньо відомий американський онлайн-магазин, який продає органічну продукцію.  Це найбільший міжнародний онлайн-гіпермаркет, на якому можна придбати десятки тисяч товарів, таких як: вітаміни, БАДи, органічну, аптечну та дерматокосметику, екологічну побутову хімію та інше.  Сотні тисяч відгуків покупців, які діляться результатами прийому того чи іншого продукту, безкоштовна доставка IHerb в Україну, регулярні акції та розпродажі і все це доступно кожному.  Наш сайт регулярно публікує робочий промокод IHerb, який дозволить заощадити аж до 30% вартості товару.  Купити косметику та вітаміни IHerb з безкоштовною доставкою тепер так легко.  На сайті на Вас чекає докладна інструкція як зробити замовлення IHerb, а сама процедура реєстрації не займе і 2 хвилин.

Зверніть увагу, що прийом будь-яких біодобавок та вітамінів повинен бути обов'язково узгоджений з вашим лікарем, на основі Ваших аналізів. А даний матеріал статті несе включно ознайомчий характер.

Вдалих покупок!