Кіберпонеділок зарекомендував себе як день найбільших знижок та розпродажів в Інтернеті, а мобільні додатки стали невід'ємною частиною онлайн-шопінгу. Українські споживачі все більш частіше віддають перевагу використанню мобільних додатків у Black Friday та Cyber Monday, які дозволяють зручно, швидко та ефективно здійснювати покупки. Давайте розглянемо найбільш популярні мобільні застосунки для шопінгу в Україні та поради щодо їхнього оптимального використання для отримання найбільших знижок.

Answear:

Answear є ідеальним вибором для тих, хто цінує стильний одяг та аксесуари. Додаток пропонує широкий вибір модних брендів, таких як Karl Lagerfeld, Guess тощо та регулярно оновлюється новими колекціями. Зручний інтерфейс дозволяє легко знаходити та замовляти брендовий одяг і взуття по акції. Окрім цього, компанія надає робочий промокод Answear на додатову знижку саме у смартфоні.

iHerb:

Застосунок iHerb став невід'ємною частиною життя тих, хто веде здоровий та екологічний спосіб життя. З великим вибором вітамінів, косметики та природних продуктів, iHerb допомагає зробити покупки для підтримки вашого здоров'я доступними та зручними. Тут ви зустрінете розпродажі, акції, відгуки від користувачів, рейтинг товарів. В мобільній версії використовуйте промокод iHerb, щоб купити вітаміни чи косметику з бонусною знижкою.

Modivo:

Modivo - це платформа для шопінгу, яка спеціалізується на стильному та якісному одязі від світових брендів, таких як: Calvin Klein, Max Mara та інші. Додаток дозволяє переглядати останні тренди, сортувати за розмірами і брендами, вибирати високоякісний одяг та аксесуари та отримувати їх з доставкою додому. Користувачам цього застосунку теж доступний промокод Modivo на бонусну знижку при покупці кросівок, курток та всіх інших речей.

AliExpress:

AliExpress – всесвітноьо відомий інтернет-гіпермаркет, став важливим місцем шопінгу і для українських споживачів. За допомогою додатка і промокодів AliExpress, ви можете здійснювати покупки з усього світу, знаходячи різноманітні товари за доступними цінами з безкоштовною доставкою. Купони AliExpress зі знижками на смартфони, техніку для геймінгу, різноманітні кабелі та всі інші групи товарів – Ви знайдете на нашому сайті. Пропозиції та знижки під час Чорної п’ятниці та Кіберпонеділка роблять цей додаток особливо популярним серед українців.

Citrus:

Особливість Citrus - техніка та ґаджети зі знижками. Додаток надає детальну інформацію про електроніку та побутову техніку, а також поточні акції, дозволяючи вам отримувати найкращі пропозиції. Якщо Ви бажаєте замовити ноутбук зі знижкою – онлайн-шопінг в Цитрус - вдала ідея.

Allo:

Ще один інтернет-магазин, який спеціалізується на продажі техніки, електроніки та багатьох товарів для дому. Додаток Allo надає доступ до широкого вибору сучасних пристроїв, таких як: ноутбуки Lenovo, планшети Samsung. Саме тут ви знайдете безліч крутих акцій на смартфони.

Comfy:

Comfy – це один з найбільших та найпопулярніших українських інтернет-магазинів з електронікою, кухонною побутовою технікою та товарами для затишку в оселі, а також тут можна купити дитячі товари. Мобільний додаток Comfy – це широкий асортимент, акції та розпродажі, ексклюзивні пропозиції. Час від часу, в мобільному додатку можна застосувати промокод Comfy, який надасть додаткову економію.

Rozetka:

Один з найбільших українських інтернет-гіпермаркетів. Додаток Rozetka пропонує широкий асортимент товарів, від найновішої техніки до одягу, від канцтоварів і навіть до продуктів. Використовуйте фільтри та категорії для зручного пошуку. Користуйтесь акціями, щоб замовити в Rozetka зі знижкою подарунки та все необхідне до новорічних свят.

Поради щодо оптимального використання мобільних додатків на Кіберпонеділок в Україні:

Перевіряйте ексклюзивні пропозиції:

Багато магазинів пропонують ексклюзивні акції саме для користувачів мобільних застосунків. Перевіряйте спеціальні промокоди та знижки, доступні лише через додаток.

Слідкуйте за сповіщеннями на Вашій електронній пошті:

Активуйте сповіщення для отримання інформації про знижки та акції. Це дозволить вам бути в курсі всіх знижок та акційних пропозицій.

Використовуйте фільтри та сортування:

Мобільні додатки часто мають зручні фільтри та опції сортування. Використовуйте їх, щоб швидко знаходити та порівнювати необхідні для вас товари.

Перевіряйте відгуки та рейтинги:

Перед покупкою завжди читайте відгуки і оцінки інших користувачів. Це допоможе вам зробити вдалий вибір.

Зберігайте улюблені товари:

Щоб вам не довелося шукати товари під час розпродажу, використовуйте функцію ‘додати до улюблених’ для зберігання товарів, які вас цікавлять.

Мобільні додатки роблять шопінг на Кіберпонеділок простішим та приємнішим. З їх використанням, вам більше не потрібно витрачати час у чергах в магазинах. Насолоджуйтеся вигідними покупками під час передноворічних розпродажів у Кіберпонеділок - 27 листопада.