Корейські маски для обличчя на сьогоднішній день користуються великою популярністю по всьому світу, завдяки своєму неймовірному позитивному впливу на шкіру. Проте не всі знають, як правильно обрати і використовувати ці маски для обличчя, для того, щоб отримати максимальну користь від них. Насамперед, варто скористатися консультацією лікаря-косметолога, щоб обрати найефективніший догляд для вашої шкіри, але коли такої можливості немає, можна обрати маски для обличчя, спираючись на відгуки на найпопулярніших онлайн-ресурсах, наприклад iHerb. Оскільки справді якісний, професійний догляд за обличчям – не завжди по кишені, слід скористатися знижками і акціями від найбільших інтернет-магазинів косметики, а також застосовуючи промокод - отримати безкоштовну доставку косметики.

Використання тканинних масок має сенс як експрес-догляд, коли необхідно досить швидко покращити стан шкіри в різних ситуаціях. Важливо розуміти, що ці маски не можуть повністю замінити інші косметичні засоби, але вони можуть покращити ваш поточний догляд і заспокоїти шкіру обличчя, коли вона видається проблемною через появу висипів, лущення, сухості та інших недоліків.

Для досягнення бажаного результату від навіть найкращих корейських тканинних масок для обличчя необхідно вірно підготувати шкіру перед їх використанням. Обов'язковим етапом є якісне очищення обличчя перед нанесенням будь-яких масок, а попередній легкий пілінг (за потреби) може істотно підвищити ефективність процедури догляду за шкірою.

Топ-5 кращих корейських тканинних масок

  • Dr. Jart+ Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic:

Дана маска для обличчя з гілауроновою кислотою - це дійсно популярний продукт, який об'єднує в собі висококонцентровану сироватку та альгінатну маску з морськими водоростями. Цей зволожуючий продукт інтенсивно насичує шкіру вологою і одночасно підсилює імунні функції шкіри, підвищуючи її еластичність.

Використовуйте цю маску в таких випадках:

Коли ваша шкіра втратила пружність або стала тьмяною.

Перед важливими подіями, коли вам важливо виглядати на 100%.

Будь-коли, як додатковий засіб для підтримки гідратації та глибокого зволоження шкіри.

  • Medi-Peel Vitamin Bomb Refreshing Mask:

Маска від відомого бренду Medi-Peel - це косметичний продукт, що містить вітаміни, антиоксиданти та гіалуронову кислоту. Це потужний коктейль для освітлення тьмяної та шкіри, яка зазнала стресових умов. Вона запобігає сухості та передчасному старінню, надаючи тонізуючий ефект.

Використовуйте цю маску у наступних випадках:

Для того, щоб ваша шкіра виглядала більш свіжою та мала здоровий колір.

Якщо ви хочете позбутися надмірної пігментації на шкірі.

  • Cica Farm Night Repair Sleeping Mask:

Нічна відновлююча маска Cica Farm має заспокійливі, протизапальні та анти-акне властивості, які ефективно лікують висипання і почервоніння запобігають появі подразнень на шкірі.

Цю маску рекомендується використовувати у таких ситуаціях:

При помітному прояві висипання на обличчі.

Якщо ви швидко хочете позбутися запалення та надати шкірі відчуття комфорту.

  • JMsolution Water Luminous Silky Golden Cocoon Mask:

Це тканинна маска, яка включає в себе протеїни, отримані з кокона золотого шовкопряда. Вона розроблена для освітлення і покращення тону шкіри та вирівнювання її мікрорельєфу. Вона також містить тривідову гіалуронову кислоту для підвищення рівня зволоження, а протеїни шовкопряда, що сприяють підвищенню еластичності та зменшенню глибини зморшок. Ніацинамід у складі маски покращує тонус шкіри.

Цю маску рекомендується використовувати в таких випадках:

У складі антивікового догляду за шкірою.

Коли вам потрібно повернути шкірі втрачену еластичність.

  • JMsolution Active Pink Snail Brightening Mask Prime:

Освітлююча маска із муцином равлика розроблена для вирішення різних проблем зі шкірою. Вона є надзвичайно ефективною, оскільки має ряд функцій: вирівнює тон шкіри, зменшує видимість слідів від висипань і покращує колір обличчя. Крім того, вона сприяє процесам регенерації і заспокоєння запальних реакцій на шкірі.

Цю маску рекомендується використовувати в таких випадках:

Якщо вам потрібно миттєво надаті обличчю свіжості та ефекту освітлення шкіри.

Під час стресу та втоми, коли шкіра потребує відновлення і додаткового догляду.

У даному рейтингу Ви мали змогу ознайомитись із найбільш універсальними корейськими тканинними маски, які отримали найкращі відгуки в Інтернеті і придатні для всіх типів шкіри. Використовуючи промокоди та знижки у популярних інтернет-магазинах косметики, Ви зможете купити корейську косметику по акції, заощадивши при цьому значну суму коштів. Зовсім скоро на вас чекає найбільший розпродаж в році – Чорна п’ятниця, а це означає, що знижки на корейські маски та креми для обличчя подекуди сягатимуть 50%. Приємним покупок!