Чорна П'ятниця стала святковою подією для усіх, хто любить вигідні покупки. Щорічно тисячі магазинів пропонують неймовірні знижки, промокоди та акції з подарунками та безкоштовною доставкою. У 2023 році споживчий ринок вражає різноманітністю та новинками, а ось кілька сучасних головних трендів року, які будуть актуальні на Black Friday:

Екологічно чисті товари

Увага до екології відображається і в покупках на Чорну П'ятницю 2023. Споживачі віддають перевагу продуктам, які передбачають збереження природних ресурсів. Наприклад, топові бренди одягу акцентують увагу на створенні колекцій взуття та одягу з еко-матеріалів та сировини, яка була чи може бути переробленою. Також магазини активно пропонують знижки на товари з бамбуку, акції на одяг з органічної бавовни та інших екологічно безпечних матеріалів.

Електроніка та ґаджети

Новинки пристроїв завжди були популярною категорією на Чорну П'ятницю, але у 2023 році акцент зміщується в бік стильних та функціональних ґаджетів. Саме час купити iPhone 15 по знижці, адже кращі інтернет-магазини в Україні пропонують промокоди на додаткову вигоду. Покупці можуть замовити не лише смартфони і ноутбуки з великими знижками, але й інноваційні рішення, такі як розумні прилади для дому, високоякісну побутову техніку Samsung по акції.

Здоров'я та фітнес

Тренд на активний спосіб життя стає важливим фактором вибору для споживачів. У 2023 році на Чорну П'ятницю популярні товари для фітнесу, які допомагають підтримувати здоров'я та активність, такі як фітнес-браслети Amazfit по акції, електросамокати зі знижками та інші спортивні інновації.

Послуги

Споживачі все більше віддають перевагу не тільки фізичним товарам, а й з задоволенням беруть участь у акціях на Black Friday на косметичні послуги, лабораторні чек-апи тощо. Чорна П'ятниця в 2023 році також пропонує знижки на подарункові сертифікати, подорожі, ресторани та інші враження, які можна подарувати собі чи близьким. Це гарна можливість замовити подарунок по знижці і подарувати його на новорічні свята.

Віртуальна реальність та ігрова техніка

Захоплюючі сучасні технології, такі як шлем віртуальної реальності (VR) та ігрова техніка, знаходять своє місце серед головних трендів Чорної П'ятниці 2023. Знижки на Sony PlayStation 5, акції на ігрові клавіатури тощо дозволяють покупцям купити все для геймінку на розпродажі до 50%.

Робототехніка та штучний інтелект

Розвиток робототехніки та штучного інтелекту не залишає байдужими нікого. Знижки на розумні пристрої для дому, роботи-пилососи по акції та інші технології, що використовують штучний інтелект, стають одним із головних привабливих факторів для покупок.

Антистресові товари та послуги

У сучасному світі, споживачі шукають способи розслаблення та відновлення емоційного благополуччя. Тому товари та послуги, спрямовані на релаксацію та підвищення емоційного комфорту, стають популярними пропозиціями на Чорну П'ятницю. Це можуть бути знижки на масаж, акції на абонемент у басейн чи спортзал тощо.

Локальні та унікальні бренди

Зростаюча популярність локальних та унікальних брендів стає важливим трендом у світі шопінгу. Споживачі більш цінують унікальність та історію брендів, тому на Чорну П'ятницю вони активно обирають товари від місцевих виробників. Підтримайте вітчизняних виробників, замовляючи одяг та взуття від українських брендів. Це потужний вклад у економіку та майбутнє України.

Чорна П'ятниця обіцяє бути захопливою та різноманітною подією для всіх шанувальників стильного і вигідного шопінгу та тих людей, хто цінує якість та інновації за розумною ціною. Завдяки акціям, промокодам і знижкам, кожен зможе знайти щось особливе та задовольнити свої найвибагливіші смаки.

Чорна п'ятниця – ідеальний день для покупок. Зниження цін може становити кілька десятків відсотків. Саме цього дня багато людей наважуються купити різдвяні подарунки. Тисячі українців по всій країні зможуть купити зі знижкою ноутбуки останніх моделей від провідних виробників, пральні машини Samsung, Ariston зі знижками до 40%, нові моделі смартфонів Apple, Samsung з супер знижками, багато хто зможе скористатися акціями та купити брендові сумки від Michael Kors, Karl Lagerfeld, а також отримати промокод Zara, знижку на всі товари Reserved, розраховувати на подарунки від Estée Lauder, клієнти зможуть купити косметику DIOR і CHANEL з тотальними знижками. І це далеко не все...

 Побачимося 24 листопада!