Рожкова кавомашина дозволяє швидко і зручно приготувати ароматну та смачну каву.  Якщо вона ще оснащена насадкою для приготування піни, то вибір напоїв не обмежується еспресо або американо, але також ви зможете з легкістю приготувати капучино та латте маккіато. Завдяки даному рейтингу кавомашин – ви зможеие знайти ідеальну модель для себе.

Яку еспресо-кавомашину обрати?

Всього лише ковток улюбленої кави, і ваш день миттєво наповнюється енергією та гарним настроєм. Ароматна кава – простий та улюблений спосіб насолодитися ранком наодинці або у сімейному колі перед робочим днем. Одним з найкращих, і водночас найпростіших та найзручніших способів швидкого приготування кави – використовувати ріжкову кавомашину. Якісне обладнання даного типу дозволяє вам швидко приготувати американо, еспресо чи латте та налаштувати смакові характеристики за власними уподобаннями. Даний рейтинг еспресо-кавомашин допоможе вам знайти справді якісний пристрій. У ньому враховані різні потреби: від простих моделей за доступними цінами до більш дорогого обладнання, і безліч проміжних варіантів. Тут знайдеться щось для користувачів, хто віддає перевагу автоматичному і швидкому приготуванню напоїв, а також для людей, які люблять експериментувати з приготуванням на свій смак.

Рейтинг кавомашин 2023:

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 – бюджетна кавомашина з кавомолкою

DeLonghi Dedica EC 685 – недорога та якісна кавомашина для дому

DeLonghi Dinamica ECAM 350.55 – оптимальний вибір для багатьох користувачів

Siemens EQ.500 (TP501R09) – чудовий варіант зі вспінювачем молока

Philips LatteGo EP2230/10 – якісна автоматична кавомашина за помірною ціною

Philips LatteGo EP5441/50 – сучасна кавомашина з великою кількістю функцій

Melitta Passione OT F53 – пристрій з великою кількістю користних функцій

DeLonghi Dinamica Plus ECAM 370.70 – одна з кращих кавомашин за розумною ціною

Jura ENA 8 Touch – кавомашина високого стандарту з елегантним дизайном і вдосконаленими функціями

Saeco GranAroma Deluxe SM6680/00 ​​– потужна еспресо-машина, яка підійде навіть для невеличких закладів.

Варто відзначити, що найважливішими характеристиками кавомашини спресо є:

  • Ємність резервуарів для кави, води та молока (зазвичай, чим більший об'єм резервуарів, тим менше потреба додавати інгредієнти).
  • Кількість доступних напоїв (деякі моделі пропонують лише чорну каву, тоді як інші можуть готувати молочні напої, такі як капучино та латте макіато, і навіть більше - до 10, 12 або навіть 15 різних рецептів для еспресо).
  • Можливість персоналізації (вищий клас кавомашин дозволяє налаштовувати деталі, такі як ступінь помелу кавових зерен, інтенсивність аромату, розмір порції, температуру води та багато іншого - це дозволяє вам готувати каву точно на свій смак).
  • Автоматичний режим очищення (практична функція, що допомагає підтримувати належний рівень гігієни пристрою).
  • Тиск (для ідеального еспресо потрібний тиск на рівні 9 бар. У теорії, чим вищий тиск, тим більше смакових якостей виділяється в напої, тому краще вибирати еспресо-машини з показником тиску 15 або 19 бар).
  • Інтуїтивне управління (більшість пристроїв мають сенсорні панелі, що робить вибір налаштувань простим і зручним - обирайте той, який вам здається найбільш зрозумілим).

До речі, в даний момент найпопулярніші магазини пропонують знижки на кавомашини до 40%. Користуючись промокодом на безкоштовну доставку на нашому сайті, ви зможете зробити сюрприз для ваших близьких або для себе. Достатньо домовитися з кур'єром, і він привезе замовлення прямо під ваші двері безкоштовно.

Рекомендація. Купуйте кавоварки під час акцій. Розпродаж побутової техніки зараз в самому розпалі. Скористайтесь діючим промокодом на знижки і заощаджуйте вже зараз.

Бажаємо успішних покупок!