Початок весни – час, коли організм прокидається після зимових місяців. На цьому фоні можуть позначитися зниження імунітету та нестача вітамінів. Це пов'язано з багатьма факторами: «короткий день» — мала сонячна година, відсутність якісних свіжих овочів і фруктів, зниження фізичної активності. Тому навесні люди борються з порушеннями настрою, сну, апатією, депресією, занепадом сил, що може бути симптомом гіповітамінозу.

Як правильно підтримувати здоров'я навесні? Насамперед необхідно забезпечити різноманітну корисну їжу: овочі, фрукти, морепродукти, бобові, горіхи, молочні продукти.  Намагайтеся робити 10 000 кроків на день, щоб вивести своє тіло зі сплячки та прискорити обмін речовин. Такі прогулянки також нададуть велику допомогу у боротьбі з порушеннями сну. Також варто приймати правильні вітаміни. Однак спочатку слід пам'ятати, що кожному прийому біодобавок повинні передувати відповідні аналізи, а також консультація з лікарем. Однак нижче ми відкриємо секрет, де купити найкращі вітаміни зі знижками, де знайти робочий промокод iHerb на знижки до 22%, які вітаміни приймати навесні і які біодобавки будуть актуальні як чоловікам, так і жінкам цієї пори року.

Вітаміни для всієї родини

Вітамін D3. Його прийом особливо необхідний для нашого клімату через невелику кількість сонця протягом більшої частини року. Багато лікарів переконані, що його потрібно приймати протягом усього періоду з осені по весну у профілактичній дозі. Вітамін D допомагає для правильного функціонування кісткової системи – за рахунок регуляції обміну кальцію. Він також позитивно впливає на функціонування м'язової та нервової систем, а його дефіцит може призвести до зниження концентрації та погіршення настрою.  Крім того, вітамін D підвищує імунітет. Все це робить його найважливішим вітаміном, яку варто приймати навесні.  Враховуючи, що ця біодобавка в аптеках не є дешевою, пропонуємо Вам робочий промокод iHerb, який дозволить купити вітамін D3 за акцією.

Вітамін А, бета-каротин – ще один незамінний вітамін у весняний період. Бета-каротин, або провітамін А, відповідає за правильне функціонування зору та імунної системи. Також відомо, що він прискорює процес засмаги, а також захищає від плям на шкірі та її знебарвлення. У моркві багато цього вітаміну — ви, мабуть, помічали, що морквяний сік має приємний ефект легкої засмаги. Саме тому варто доповнити свій раціон навесні, щоб підготуватися до літнього сонячного сезону.

Вітамін С – цей вітамін знають, напевно, всі.  Він також відомий як аскорбінова кислота. Це сильний антиоксидант. Протидіяє процесам старіння шкіри, позитивно впливає на загоєння ран, а також підвищує імунітет. Добавка вітаміну С, безумовно, допоможе запобігти весняним застудам.  Використовуйте промокод iHerb, який можна знайти на нашому сайті, щоб заощадити до 50% на покупці цього БАДу.

Вітаміни групи В – ці надзвичайно важливі речовини відповідають за правильне функціонування нервової системи. Всупереч сказаному вище, це не ті вітаміни, які може приймати кожен. Перед прийомом варто перевірити їхній рівень, якщо ви помітили такі симптоми: хронічна відсутність настрою, стомлюваність, зниження енергії та тонусу. Можливо, неприємні симптоми весняного сонцестояння насправді є ознакою дефіциту вітамінів групи В. Зараз саме час придивитися до акцій iHerb, які дарують до 20% знижки на цю групу вітамінів.

Вітаміни на весну для жінок

Жінки в ранньовесняний період особливо схильні до ослаблення організму, а багато хто з нас сідає на дієту, що у свою чергу несе в собі ризик дефіциту необхідних речовин. Нижче наведені деякі з популярних весняних вітамінів та біодобавок для жінок.

Фолієва кислота - вона ж вітамін В9 або В11. Він відповідає в організмі за правильний стан нервової системи та за правильний розвиток плода. Тому його слід приймати всім жінкам, які намагаються зачати дитину, а потім під час вагітності. Крім того, його дефіцит може призвести до анемії та проблем з імунітетом, тому його можна класифікувати як важливу весняну добавку для жінок.

Залізо – дефіцит цього елемента дуже легко сплутати із весняним авітамінозом. Його нестача також проявляється зниженням імунітету, стомлюваністю, сонливістю та головними болями. За своєю природою, жінки більше схильні до ризику дефіциту заліза, ніж чоловіки.  Цей інгредієнт, навпаки, міститься в червоному м'ясі, якого жінки зазвичай мало їдять, і в зелених овочах, яких у свою чергу не вистачає взимку.  Крім того, залізо погано засвоюється з їжі, тому його варто внести до списку весняних добавок до неї. Купити залізо iHerb зараз можна з великою вигодою – на сайті почався весняний розпродаж БАДів.

Журавлина. Журавлинні добавки навесні — гарна ідея для жінок із двох причин. По-перше, журавлина підтримує імунну систему, яка в цей період часто слабшає. По-друге, відомо, що вона благотворно впливає на сечовидільну систему. Навесні, коли імунітет знижений, жінки особливо вразливі до інфекцій та циститів.  Добавки журавлини допоможуть вам протидіяти їм.

Вітаміни на весну для чоловіків

Весняні вітаміни для чоловіків допомагають зберегти бадьорість та фізичну форму, а також допомагають запобігти проблемам зі здоров'ям у цей непростий період року. Справа, однак, у тому, що чоловіки рідше, ніж жінки, набувають біодобавки, хоча іноді вони для них незамінні. Для власного спокою та безпеки перед початком лікування варто зробити аналізи та проконсультуватися з лікарем. Нижче ми пропонуємо, на які з вітамінів та добавок навесні для чоловіків варто звернути увагу.

Женьшень – цю біодобавку часто рекомендують чоловікам. Він допомагає усунути втому, покращити фізичну форму та підвищити рівень енергії – тому добре справляється із симптомами весняного авітамінозу.

Магній – це ще один елемент, дуже важливий для чоловіків. Він допомагає у правильному функціонуванні м'язів та підтримці відповідного обміну речовин, тому ідеально підходить для чоловіків, які починають займатися спортом навесні.

Зверніть увагу на акції iHerb, які дозволяють купити вітаміни вигідно та з безкоштовною доставкою додому.  Вдалих покупок!