М'яка, стильна і чудово захищає від холоду та вітру - такою має бути ідеальна тепла шапка. Інтернет-магазини одягу та аксесуарів пропонують по-справжньому широкий асортимент головних уборів на холодну пору року, але в різноманітності моделей так легко заплутатися. Можливо, раніше Ви стикалися з ситуацією, коли шапка Вам банально не личить, хоча на моделі в каталозі вона виглядає приголомшливо. Якщо Ви бажаєте оновити гардероб головного убору до нового сезону але не знаєте, що вибрати, цей гайд для Вас. Ми з радістю розповімо про те, які головні убори будуть модними цієї зими.

Маст-хев кожної зими

Часи, коли батькам доводилося змушувати нас носити теплу, часом не дуже модну шапку, давно минули. На сьогоднішній день головний убір – важливий елемент образу, яким можна підкреслити Ваш неповторний стиль.  Адже стильна шапка, берет, кепка або капелюх стануть акцентом, особливо якщо йдеться про трендовий зимовий образ. У комплекті з теплим шарфом, пальто або курткою є основним елементом нашого гардеробу - з осені до ранньої весни. Онлайн-магазини масово пропонують великі знижки з можливістю купити жіночу шапку, шарф та рукавички за промокодом та безкоштовною доставкою в Україні. Давайте розберемося, яку шапку носити восени та взимку 2022-2023 року, щоб бути у тренді.

Види стильних жіночих головних уборів

  • Шапки біні

Типы женских шапок. Выбираем лучшую шапку на осень/зиму 2021-2022

Феномен цих головних уборів легко пояснити - вони підходять до всього гардеробу, і личить практично всім дівчатам. Це трикотажні або щільної в'язки шапки роздрібної довжини, як правило, з відворотом. Такі головні убори доступні в найширшій кольоровій гамі, їх можна знайти з написами, емблемами та без них. Як правило, такий головний убір не дорогий. Вони стануть чудовим доповненням до повсякденного вбрання в стилі кежуал. Шукаєте універсальну шапку під все?  Зробіть ставку на beanie шапку.

  • Берет

Типы женских шапок. Выбираем лучшую шапку на осень/зиму 2021-2022

Одне можна сказати, напевно – берети стали справжнім хітом вже дуже давно і досі не втрачають своєї актуальності. Цей модний аксесуар підходить до будь-якого стилю, типу обличчя, комплекції та зачіски, створюючи своєрідну родзинку в Вашому образі. Сьогодні в магазинах є берети з різних матеріалів: мохера, вовни, бавовни, фетру чи навіть шкіри. Берет неодмінно додасть характер та нотку романтики Вашому образу. Варто додати, що берет можна носити по-різному: прямо на маківці, збоку і як Вам зручно.

  • Кепка baker boy

Типы женских шапок. Выбираем лучшую шапку на осень/зиму 2021-2022

Стильні шкіряні, кашемірові або твідові кепки повернули собі популярність кілька років тому. З того часу вони домінують в осінніх трендах. Кепка в стилі "baker boy" часто декорована стильним ланцюжком, кнопками та іншими аксесуарами. Цей головний убір можна зустріти в зимовій варіації – на теплій і навіть хутряній підкладці. Однак потрібно пам'ятати, що вони не захищають від вітру так само добре, як шерстяна ткана шапка.

  • Жокейка

Типы женских шапок. Выбираем лучшую шапку на осень/зиму 2021-2022

Будь-хто, хто хоч якийсь час цікавився верховою їздою, напевно бачив кепки жокеїв. Саме звідти прийшла мода і в повсякденний стиль, ставши справжньою родзинкою модних показів. Кепка-жокейка відмінно захищає від вітру та яскравого сонця. Жокейські кепки доступні у зимовому варіанті на теплій підкладці.

  •  Панама

Типы женских шапок. Выбираем лучшую шапку на осень/зиму 2021-2022

Твідові, шкіряні, хутряні, плюшеві панами зараз знаходяться на піку популярності. Цей головний убір дуже теплий і захищає від вітру. Проте, найкраще він виглядає на високих дівчатах. Панама навряд чи підійде під класичний стиль одягу, але ідеально виглядатиме з речами oversize-крою.

  • Шапки з помпонами

Типы женских шапок. Выбираем лучшую шапку на осень/зиму 2021-2022

Ще одна класична модель, як і раніше, завжди в моді. Вовняна шапка з помпоном – справжній зимовий must-have.  Вона затишна та тепла, але при цьому дуже стильна. Підходить як під пальто, шубу, так і під пуховик. Цей зимовий аксесуар чудово підходить і під гірськолижний спортивний костюм.

  • Тепла чалма або пов'язка на голову

Типы женских шапок. Выбираем лучшую шапку на осень/зиму 2021-2022

Останнім часом ми стали свідками великого повернення вовняних пов'язок на голову. Цей тип головного убору захищає наші вуха від морозу та вітру, не псуючи зачіску, як іноді це роблять капелюхи. Більш того, чалма чудово виглядає як модний аксесуар для волосся будь-якої пори року.

Найкращі інтернет-магазини оголосили міжсезонний розпродаж аксесуарів. Зимовий розпродаж - це найкращий час, щоб купити брендову шапку по акції, заощадивши при цьому до 50% бюджету. Наш сайт дарує робочий промокод на безкоштовну доставку.  Готуйтеся до зими стильно та з вигодою!