Результатом перевтоми, високого рівня стресу та ритму життя є стомлюваність та хронічна втома. Однак варто пам'ятати, що втома може бути спричинена й іншими факторами, наприклад, неправильним харчуванням чи дефіцитом різних поживних речовин. Ми зібрали вибірку харчових добавок, які допоможуть відновити енергію. Завдяки нашому сайту Ви можете купити вітаміни зі знижками, використовуючи робочий промокод iHerb. А з огляду на пропозицію місяця безкоштовна доставка iHerb – доступна всім покупцям від певної суми замовлення.

Екстракт женьшеню

Женьшень містить понад 200 активних речовин. Одним із них є гінсенозиди, що підвищують здатність гемоглобіну транспортувати кисень. Це підвищує опірність організму розумовим та фізичним навантаженням, а також скорочує час відновлення після важких фізичних навантажень.  Корінь женьшеню також містить безліч вітамінів та мінералів.

Він допомагає організму людини боротися з різними інфекціями та підтримує організм, зміцнюючи імунітет, впливає на центральну нервову систему, допомагаючи концентруватися та швидше запам'ятовувати інформацію. Женьшень також допомагає запобігти остеопорозу та знижує рівень холестерину. Він також має протиракові та антидіабетичні властивості. Крім того, він уповільнює процес старіння та зменшує випадання волосся.

Екстракт гінкго білоба

Це цінне джерело активних речовин. До його складу входять флавоноїди, терпени, проантоціани, фенольні кислоти, фітостероли, вітамін Е, С, селен, каротин та полісахариди. Гінкго білоба допомагає очистити організм від токсинів завдяки високому вмісту флавоноїдів. Вони є антиоксидантами, які дозволяють ефективно боротися з вільними радикалами і тим самим уповільнюють старіння.

Крім того, він зміцнює судини, позитивно впливає на кровотік та запобігає розвитку тромбів та атеросклерозу, підтримує імунну систему, зменшує запалення в організмі та позитивно впливає на пам'ять та концентрацію. Крім того, він знижує почуття втоми та добре впливає на нервову систему.

Гуарана

Гуарана містить ксантини, а також кофеїн, якого в гуарані вдвічі більше, ніж у каві.  Крім того, в гуарані містяться катехіни та проціандини. Ці речовини активізують нервову систему. Гуарана є найпоширенішим інгредієнтом харчових добавок. Має широкі властивості і підходить як хронічно втомленим людям, так і тим, у кого є проблеми з концентрацією уваги та пам'яттю. Також вона відмінно підвищує імунітет, усуває головний біль і мігрені і навіть сприяє схуднення.

Екстракт родіоли рожевої

Родіола рожева має багато цінних цілющих властивостей. Вона містить розавін та родіолозід, п-тирозол, флавоноїди, фітостероли, фенолокислоти, катехіни та проантоціаніди. Родіола рожева допомагає боротися зі стресом, покращує концентрацію та пам'ять. Дуже позитивно впливає роботу нервової системи. Як адаптогенна рослина підтримує адаптацію організму і допомагає йому адаптуватися до складних і змінних зовнішніх умов. Це означає, що при вживанні добавок з родіолою рожевою ми стаємо більш стійкими до стресу і краще його переносимо. Варто пам'ятати, що рожева родіола також допомагає боротися з депресією і перепадами настрою.

Вона зміцнює загальний психофізичний стан людини та допомагає пережити періоди втоми чи відновлення від захворювань.  Вона також підходить для спортсменів, оскільки рослина природно підвищує працездатність організму, стимулює імунну систему і допомагає боротися з хворобами.  Рослина також має протизапальні та антиоксидантні властивості, завдяки чому уповільнює старіння організму.

Таурін

Таурін має багато цінних для здоров'я властивостей, які підтверджені науковими дослідженнями.  Благотворно впливає на жировий обмін, регулює кров'яний тиск, захищає печінку та позитивно впливає на роботу серця. Допомагає запобігти діабету та покращує зір. Таурін є речовиною, що підтримує спортсменів, тому що блокує процеси, пов'язані з катаболізмом в м'язах. Він також бере участь у транспортуванні креатину та захищає м'язові клітини від окислювального стресу. Він допомагає м'язам швидше відновлюватися та прискорює синтез білків, завдяки чому м'язова маса зростає швидше. Крім того, таурін посилює скорочення серцевого м'яза, сприяє схуднення, а також позитивно впливає на стабілізацію клітинних мембран. Підтримує процеси очищення організму та прискорює обмін речовин. Таурін також запобігає діабету, допомагає підтримувати нормальний рівень калію та магнію та покращує когнітивні функції.

L-карнітин

L-карнітин – це речовина, яка відіграє важливу роль у метаболізмі ліпідів, а саме бере участь у транспорті гідрофобних молекул через мітохондріальну мембрану та видаляє з них коротко- та середньоланцюгові жирні кислоти, надлишок яких може мати дуже токсичну дію. Крім того, L-карнітин допомагає підтримувати адекватний рівень холестерину та триацилгліцеролів.

L-карнітин також має антиоксидантні властивості, завдяки чому захищає клітини від шкідливого впливу вільних радикалів. Він запобігає розвитку атеросклерозу та має здатність хелатувати деякі елементи, такі як залізо. Це забезпечує їхнє транспортування і допомагає позбутися надлишку цих елементів в організмі. L-карнітин також позитивно впливає на працездатність організму та сприяє позбавленню зайвого жиру. Це гарне рішення для фізично активних людей та спортсменів, оскільки воно додає енергії та покращує роботу мозку. Крім того, полегшує навчання та запам'ятовування.

L-глютамін

L-глютамін є незамінною речовиною для спортсменів. Допомагає наростити м'язову масу та знижує катаболізм м'язів. Є джерелом енергії для організму під час інтенсивних тренувань.  Використовуючи L-глютамін, енергія надходить в організм на постійній основі, а не забирається з м'язів.  При цьому витривалість організму збільшується, і ми можемо тренуватися довше та інтенсивніше.  Ця речовина також запобігає перетренованості. Однак L-глютамін призначений не лише для спортсменів.  Він також підвищує опірність організму до хвороб. Це природний антиоксидант, який позитивно впливає на імунітет організму.  Також благотворно впливає на травну систему, покращуючи роботу кишечника, допомагає регулювати рівень цукру в крові та пригнічує дію інсуліну, зменшує потяг до солодкого та запобігає нападам голоду. Це також речовина, яка підходить для людей, які працюють розумово або інтенсивно навчаються. Достатня концентрація L-глутаміну в мозку покращує його роботу, покращує концентрацію та здатність запам'ятовувати. Крім того, він також сприятливо впливає на систему кровообігу. Це джерело енергії для серця, яке також забезпечує адекватний артеріальний тиск.

Мака

Корінь маки родом із Перу. Його також називають перцевою травою та перуанським женьшенем. Ця рослина є джерелом багатьох поживних речовин. Він відноситься до адаптогенів і нутрицевтик, що благотворно впливає на здоров'я і робить наш організм стійким до різних недуг. Добавки кореня маки дуже позитивно впливають на організм. Полегшує симптоми депресії та тривоги. Запобігає запаленню в організмі та підвищує діастолічний артеріальний тиск. Крім того, він покращує роботу нервової системи, а також допомагає зняти дискомфорт при артрозі. Мака також допоможе вам подолати дискомфорт постменопаузального періоду. Корінь маку додає життєвих сил та енергії, а також покращує наше самопочуття.  Підвищить ефективність під час тренувань, допоможе наростити м'язову масу та покращить роботу мозку, що призведе до покращення пам'яті та концентрації.

Зверніть увагу на нові акції iHerb, знижки на БАДи та вітаміни досягають до 70%! Не пропустіть можливість придбати найкращі вітаміни для всієї родини за небувалими цінами. Знайти промокод iHerb можна на нашому сайті. Не забудьте використовувати його, щоб отримати додаткову знижку.

 Приємних покупок!