Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав українців, які мають роботу та можливість працювати, повертатися до роботи та підтримувати економічний фронт держави. Малий, середній та великий бізнес мають працювати на економіку України, щоб забезпечити її обороноздатність. Для цього в державі було створено всі умови, ознайомитись з якими можна на офіційному урядовому порталі.

З кожним днем ​​все більше і більше інтернет-магазинів, а також логістичних компаній повертаються до роботи.  Зважаючи на те, що полиці магазинів значно збідніли, а ціни зросли, ми знайшли вихід – замовляти товари першої необхідності через Інтернет. Це набагато вигідніше і простіше: доступні ціни, регулярні знижки, широкий асортимент, швидкість та простота замовлення, безпечна доставка кур'єром додому чи офісу. Завдяки акціям провідних сайтів можна придбати медикаменти, одяг для дітей, товари для волонтерської допомоги, товари військового призначення. Частина прибутку від Ваших покупок виділяється на допомогу ЗСУ.

Не всі магазини почали працювати, однак у цій статті ми надаємо добірку працюючих онлайн-магазинів. За допомогою цих ресурсів люди мають можливість робити замовлення для своїх близьких, які потрапили у важкі ситуації. На сьогоднішній день важливо насамперед, що доставка товарів абсолютно безпечна. Працюючи відділення пошти Ви зможете знайти на сайтах служб доставки. 

Доставка продуктів харчування та ліків:

Продукти харчування в цілості та безпеці Вам доставить кур'єр.  На допомогу покупцям прийдуть наступні компанії, які дарують до 40% знижки на продукти першої необхідності і не тільки: Суші Майстер, Zakaz Ua, МЕТРО, Rozetka, Napoli, Wellamart та Glovo.

Багатьох видів ліків в аптеках зараз не знайти, проте цю проблему можна вирішити.  Купити медичні препарати та засоби першої допомоги можна на таких сайтах: Аптека 9-1-1, Liki24, Аптека Доброго Дня, Med-magazin.ua. Тут Ви можете замовити необхідну медичну допомогу для нужденних, людей похилого віку, а також, придбати медичну допомогу для потреб армії та постраждалих від військових дій. Деякі аптеки надають знижки до 30% на ліки та медтехніку.  Купити товари для вагітних, дітей, а саме: дитяче харчування та одяг можна на наступних ресурсах: EVA.ua, Антошка, Chicco Україна, Rozetka, Будинок іграшок.

Одяг, взуття та аксесуари:

Провідні інтернет-магазини оголосили про весняний розпродаж, який дозволить купити одяг зі знижкою до 70%.  Відвідайте такі сайти як: Born2be, GEPUR, Інтертоп, METALSHOP, Sneakerstudio.com.ua, Issa Plus, TOP SECRET, Rozetka, де Ви зможете придбати одяг та взуття як для себе, так і для потреб армії (наприклад, взуття для військових або термобілизна) та у якості волонтерської допомоги.

Побутова техніка та електроніка:

Якщо Ви шукаєте, де купити дрон або тепловізор, смартфон по акції, розпродаж побутової техніки, то загляньте на такі сайти як: Telemart, MOYO, TOUCH, eStore, COMFY, АЛЛО (Allo.ua), Фокстрот і, звичайно ж, Rozetka.  Скористайтеся пасхальними пропозиціями, а використовуючи робочий промокод, отримайте безкоштовну доставку замовлення додому.

Приємних покупок! Слава Україні!