День усіх закоханих традиційно відзначається 14 лютого, а це зовсім скоро! Хочеться приємно здивувати другу половинку не банальним сюрпризом, але Ви поки що не знаєте, що подарувати дівчині на День святого Валентина?  Ознайомтеся з нашою добіркою найкращих ідей подарунків для коханої жінки та виберіть той подарунок, який запам'ятається надовго.
 
Вдалою ідеєю для подарунка на День святого Валентина чудово підійдуть подарункові вироби, зроблені власноруч. Такі подарунки цінуються найбільше, адже людина вклала в них душу. Але для тих людей, хто не володіє техніками handmade або просто воліє подарувати близькій людині щось готове, ми зібрали 35 найкращих ідей подарунків для дівчат на День Валентина.
 
Враховуючи той факт, що наприкінці січня – на початку лютого, усі найкращі інтернет-магазини влаштовують акції, а розпродаж подарунків зі знижками до 50% став своєрідною традицією, що прийшла з Європи, шопінг онлайн став набагато доступнішим! Зауважимо, що онлайн ресурси дарують робочий промокод на безкоштовну доставку.  У багатьох інтернет-магазинах існує гарна традиція з доставки: кур'єри доставляють посилки безкоштовно прямо додому. Отже, ми відкриваємо відповіді на запитання “що подарувати дружині на День Валентина?”.

Что подарить девушке на День святого Валентина? 35 идей для подарков

Ідеї ​​подарунків для дівчини на День святого Валентина  

  •  Пов'язка на очі для сну

Даний подарунок універсальний - пов'язка на очі не обов'язково повинна містити банальний малюнок з серденьками або кошеням. У магазинах спідньої білизни можна знайти і більш витончені, наприклад, атласну пов'язку на очі з мереживними візерунками.

  • Фотокнига із загальними фотографіями

Додайте у відносини романтичну нотку. Замовити фотокнигу із спільними фотографіями з відпочинку через Інтернет зможе кожен. На підготовку такого подарунка піде деякий час, проте ефект, напевно, порадує кожну жінку, а пам'ять залишиться на довгі роки.

  • Плюшева грілка

Майже кожна жінка любить проводити затишні вечори у ліжку під ковдрою та з гарною книгою чи фільмом.  Прекрасним доповненням такого вечора стане плюшева грілка. У магазинах аксесуарів для дому ви знайдете безліч варіантів класичних та молодіжних плюшевих грілок.

  • Чайний набір

Чайний сервіз вважається милим подарунком на День святого Валентина. Це може бути як подарунок, що складається з чаю з різними смаками, так і набір для заварювання, наприклад чашка з ситечком і чайна ложка.  У найкращих інтернет-магазинах чаю та кави легко можна знайти чайні подарункові набори, а також звернути увагу на великий вибір кавових аксесуарів.

  • Магніт із фотографіями з Instagram

У цій соцмережі можна знайти сотні магазинів, які виготовляють подібні приємні дрібниці. Романтична натура напевно оцінить такий магніт із фото, який можна прикріпити до холодильника. 

  • Талісман – м'яка іграшка

Маленький плюшевий ведмедик з серцем, великий плюшевий ведмедик, плюшеве кошеня або кілька талісманів у вигляді зайчиків на вибір. Талісмани – один із найпопулярніших та класичних подарунків на День святого Валентина. Особливо їх оцінять молоді дівчата. 

  • Світлодіодна гірлянда Cotton Balls

Ідеальний подарунок для жінок, які люблять практичні подарунки. Світильники для прикраси інтер'єру вже завоювали серця багатьох жінок по всьому світу. Їх можна розмістити у вітальні не лише взимку, а й улітку, адже їхній зовнішній вигляд не має нічого спільного з класичними новорічними гірляндами. Вибирайте світильники у улюблених кольорах коханої, і вони неодмінно їй сподобаються.

  • Все для ванни

Відмінним подарунком для жінки також стане банне приладдя, зокрема набори з піни та бомбочок для ванни. Перш ніж дарувати подібний презент, переконайтеся, що в будинку у дівчини є ванна, а не душова кабіна, інакше подарунок виявиться марним.

  • Планер, блокнот

День святого Валентина також збігається з початком нового навчального та студентського семестру. Безумовно, планер наступного семестру порадує кожну дівчину, яка ще продовжує свою освіту. Це також буде чудовим подарунком для жінок, які працюють у сфері салонного бізнесу. Таким чином вона зможе вести облік клієнтів.

  • Спортивні аксесуари

Спортивні аксесуари стануть чудовим подарунком для активних жінок. Це може бути скакалка, або більш спеціалізовані речі, наприклад, обтяжувачі або блоки для йоги, сертифікат у спортзал. При виборі таких подарунків варто враховувати фізичні можливості обраниці та її переваги у сфері спорту. 

  • Книга

Книга – це, безперечно, універсальний подарунок на будь-який випадок. На День святого Валентина ми можемо вибрати, наприклад, книгу з категорії романів або, якщо партнер надає перевагу науковим публікаціям, книгу з науки чи психології. Якщо ви не знаєте, яку книгу подарувати дівчині, гарним подарунком стане ґаджет - електронна книга.

  • Парфуми

Парфуми – чудовий подарунок для обраниці. Найкраще буде вибрати аромат, яким кохана людина користується щодня.  Якщо ви хочете ризикнути, варто вибрати меншу упаковку.

  • Чашка із загальною фотографією

Ще один романтичний подарунок – чашка із фотографією. В Інтернеті існує безліч сайтів, що пропонують чашки з будь-якою графікою та написами. Ще більш цікавим варіантом є гуртки, на яких друк з'являється тільки після того, як у них наллють гарячу воду (це так звані чарівні гуртки).  

  • Скринька для прикрас

Скриньки для коштовностей також є чудовим подарунком. Вони ідеально підходять для жінок, які люблять дрібнички і не мають місця для їх зберігання.  

  • Ковдра чи плед

Приємний вечірній відпочинок не може бути повним без плюшевого пледу. Якщо Ви вибираєте якісну ковдру в улюбленому кольорі Вашої коханої, Ви неодмінно потішите її таким подарунком. Вирізи для рук та голови можуть стати додатковою перевагою пледу.

  • Нижня білизна

Нижня білизна – популярний подарунок на День святого Валентина, однак такий подарунок вимагає від нас знання розмірів та смакових уподобань Вашої партнерки. Якщо у Вас немає сумнівів щодо обох факторів, то День святого Валентина – один із тих випадків, коли доречно зробити такий подарунок жінці. 

  • Кольє з підвіскою

Кольє також буде добрим подарунком для жінки. Варто вибрати універсальну модель ланцюжка з кулоном, підібрану під уподобання коханої людини. У великих ювелірних магазинах легко можна знайти підвіски у вигляді перших букв імені, сердець, музичних інструментів та інших аксесуарів.  

  • Годинники та аксесуари

Годинник - універсальна ідея для подарунка. Навіть якщо Ваша кохана вже має годинник, існує багато способів персоналізувати цей тип ґаджета. Наприклад, ви можете купити новий ремінець або браслет для моделі, що носить Ваша половинка.  

  • Стильна піжама

Багато жінок полюбляють купувати нові, оригінальні піжами. З цим типом одягу Вам не потрібно так сильно турбуватися про розмір, тому що в будь-якому випадку він зазвичай досить вільно прилягає до тіла.

  • Лікувальна доглядова косметика

Для жінок, яким важко вибрати індивідуальний подарунок, Ви можете подарувати ваучер в аптеку або магазин косметики. Ці ваучери доступні на будь-яку суму і можуть бути використані навіть протягом року. Це буде практичний подарунок і водночас дозволить обраниці самостійно ухвалити рішення на користь покупки доглядової косметики – креми, тонери та багато іншого.  

  • Рюкзак

Універсальним подарунком стане стильний рюкзак. Ви можете вибрати класичну модель, бо вибрати принт, пов'язаний з інтересами коханої людини.

  • Кігурумі

Це цілісний костюм для будинку, зазвичай із прикольним принтом. Такий подарунок особливо сподобається молоденьким дівчатам або тим, хто просто має почуття гумору і добре ставиться до молодіжного дизайну.

  • Кишенькова грілка для рук

Портативні грілки також цікава ідея. Перед Днем святого Валентина у багатьох магазинах товарів для дому та у великих аптеках ви знайдете грілки для руки у формі серця. 

  • Шкарпетки

Практичний подарунок, що не потребує додаткових вимірів, – шкарпетки. Якщо Ви добре знаєте свою кохану, то легко можете вибрати шкарпетки, які їй сподобаються. Молодим і веселим дівчатам можна подарувати високі шкарпетки із кумедними малюнками, а ще більш серйозним жінкам – пухнасті шкарпетки для вечорів, проведених у ліжку чи біля каміна. 

  • Пензлі для макіяжу

Пензлі для макіяжу з ручкою у вигляді хвоста русалки? Чи, можливо, класичний набір якісних пензлів від Bobbi Brown? Такий подарунок напевно сподобається багатьом жінкам, які люблять макіяж. 

  • Кавоварка

Якісна кавоварка також може стати чудовою ідеєю для подарунка. Він сподобається кожній любительці ранкової кави. При виборі розміру варто звернути увагу на те, для скільки людей вона буде використовуватися. Якщо кава готуватиметься тільки для однієї людини щодня, варто вибрати найменший розмір кавоварки.

  • Сережки

Сережки ніколи не виходять із моди. Зверніть увагу, що найчастіше носить Ваша кохана: срібло чи золото. З нагоди Дня святого Валентина Ви можете подарувати дівчині навіть сертифікат до ювелірного магазину, якщо ви сумніваєтеся у виборі, або вибрати сережки її мрії разом.

  • Форми для випікання

Це чудовий подарунок для жінок, які люблять проводити час на кухні, тому що їм подобається готувати і пекти.  Форми цікавої форми, безсумнівно, зроблять повсякденну випічку приємнішою. Перед Днем святого Валентина в магазинах дуже велике різноманіття форм для печива у формі сердечок.

  • Свічки

Свічка або набір ароматичних свічок також може стати чудовим подарунком для чуттєвих та романтичних жінок. Ви можете вибрати свічки червоного кольору у тематиці свята дня Валентина або підібрати улюблений колір коханої. 

  • Термокружка

Термокухоль або термос, обов'язково сподобається жінкам, які живуть у швидкому ритмі, або які не виходять з дому без кави. Варто переконатися, що вибраний зразок чашки герметичний, оскільки це буде ключовим фактором, що визначає, чи справді він виявиться практичним та корисним. При виборі кружки має значення та її дизайн. Якщо Ви поки не знаєте уподобань жінки, для якої купуєте такий подарунок, краще вибрати класичний чорний, сталевий або білий кухоль - такі кольори найбільш універсальні і підходять практично до будь-якого жіночого гардеробу.

  • Сумка для покупок - шоппер

Ніколи не буває багато гарних шопперів! День святого Валентина - чудова нагода подарувати коханій людині сумку із забавним любовним принтом.

  • Домашнє взуття

Тапочки також можуть стати гарною ідеєю подарунка. Залежно від уподобань коханої людини Ви можете вибрати пухнасті, плюшеві та м'які тапочки з милими візерунками або зупинити свій вибір на класичних тапочках з жорсткою підошвою.

  • Гелієві кулі

Останнім часом все більшої популярності набувають повітряні кулі з гелієм. Вони набагато довговічніші за традиційні повітряні кулі і зможуть стояти в кімнаті вашої коханої людини ще кілька тижнів. Якщо Ви шукаєте доповнення до романтичного подарунка, повітряні кулі у формі серця або з Вашими іменами приємно здивують жінку.   
 
 Порада. Вибираючи цікаві подарунки на 14 лютого, не забувайте використати робочий промокод, який можна знайти на нашому сайті.  Акції, знижки та розпродаж подарунків уже чекають на Вас!
 
 Вдалих покупок!