Наближається День закоханих!
 
У минулій статті ми розглянули варіанти ідей на тему “що подарувати дівчині на День святого Валентина?” і знайшли цілих 35 нових ідей для подарунка. А зараз настав час пошукати подарунок для коханого. Що подарувати бойфренду на День святого Валентина? Що подарувати чоловікові на День закоханих? Ми підготували список найкращих подарунків, які обов'язково припадуть до смаку Вашому чоловікові.
 
Саме час почати шукати ідеальний подарунок на День святого Валентина для другої половинки. Ми точно знаємо, що знайти подарунок для коханої людини може бути проблематично, проте наш гайд допоможе Вам у цьому питанні!

Что подарить мужчине на День влюбленных? 30 идей для подарков

Що подарувати чоловіку на день святого Валентина?

  • Квиток на концерт

Універсальна ідея подарунка – це, звичайно, квиток на концерт гурту або улюбленого виконавця вашого чоловіка/хлопця. Якщо Ви ознайомлені з музичним смаком чоловіка, то подібний подарунок він гідно оцінить.

  • Оригінальна подарункова флешка

Флешка також є популярною та практичною ідеєю подарунка. Зараз можна без особливих зусиль знайти флешку, схожу на фігурку персонажа з улюбленого фільму або мініатюру його улюбленої машини.

  • Квиток на атракціон банджі-джампінг або зіплайн

Божевільна ідея подарунка - купити коханому квиток на екстремальний стрибок з тарзанки. Однак такий подарунок порадує тільки тих, хто любить екстрим і мріє про такі розваги.  

  • Графін з гравіюванням

Графін із гравіюванням може стати чудовою ідеєю іменного подарунка для зрілого чоловіка. На даний момент без проблем можна замовити такий подарунок онлайн – більшість магазинів роблять будь-яке оригінальне гравіювання.  Додатково Ви можете наповнити графин улюбленим напоєм коханого.  

  • Сертифікат на подорож

Ви можете подарувати коханій людині романтичний круїз на поромі або яхті як подарунок на День святого Валентина. Якщо Ви не бажаєте розкривати сюрприз наперед, краще подарувати ваучер без певної дати реалізації.

  • Оригінальні шкарпетки

Іноді чоловіки полюбляють шкарпетки з принтом ананаса, мультиплікаційних героїв або кішок у поєднанні з джинсами та костюмами. Дайте волю фантазії!  

  • Тапочки

Багато чоловіків також люблять приймати у подарунок оригінальні не банальні капці. Найпопулярніші онлайн-магазини дарують безкоштовний промокод на знижки до 70% на тапочки із зображеннями героїв популярних серіалів або комп'ютерних ігор. Також Ви можете придбати шкіряні тапки або домашнє взуття на замовлення.  

  • Краватка/метелик

Серед класичних подарунків варто відзначити метелик та краватку. Ця ідея подарунку підходить лише для чоловіків, які віддають перевагу класичному та діловому одягу.  

  • Подушка із зображенням коханої людини

Оригінальна подушка - чудовий подарунок для чоловіка-романтика. Закохані обов'язково оцінять такий подарунок від другої половинки.

  • Форми для льоду або кубиків

Чоловіки часто полюбляють напої з льодом – будь то алкогольні чи безалкогольні. Любителям прохолодних напоїв, напевно, сподобаються силіконові кубики (багаторазові) або формочки цікавих форм для приготування льоду.

  • Парфуми або туалетна вода

Хоч ідея і не нова, проте улюблені парфуми стануть гарною ідеєю подарунку чоловікові. Враховуючи парфумерні уподобання коханого, можна вибрати класичний варіант парфумів, якими чоловік користується протягом тривалого часу або спробувати підібрати новий аромат.

  • Квиток на квест

Як подарунок Ви також можете запросити близьку людину в квест-кімнату. Якщо це буде його перше відвідування закладу такого типу, краще замовити відвідування кімнати для новачка.  

  • Автомобільний тримач для телефону

Практичний чоловічий гаджет - тримач для телефону. Такий сюрприз обов'язково сподобається чоловікам, які щодня користуються навігацією в машині або підключають телефон в автомобілі. Техніка не рухатиметься під час руху, що однозначно підвищить безпеку водія та його пасажирів. У лютому починається великий розпродаж гаджетів до 50% у найкращих онлайн-магазинах України.  Не пропустіть можливість заощадити!

  • Спортивні аксесуари

Чоловікам, особливо тим, хто займається у тренажерному залі, перш за все, сподобається подарунок у вигляді спортивних аксесуарів. Це можуть бути, наприклад, гирі, рукавички для штанги, спортивне харчування чи нова пляшка для води. Все залежить від спортивних уподобань Вашого коханого.  

  • Телефонний кабель

USB-кабелі дуже часто губляться або пошкоджуються. Якщо Ви помітили, що кохана людина постійно бере у Вас зарядний кабель, краще купити йому власний телефонний кабель або інший аксесуар для смартфону з нагоди Дня святого Валентина.

  • Брелок для ключів

Жінки прикріплюють брелоки до сумочок, а чоловіки зазвичай до ключів від машини. Кожному автолюбителю сподобається брелок із логотипом улюбленої марки автомобіля.  

  • Спортивна сумка

Сумка – ще одна ідея подарунку для чоловіків, яким не звикати ходити до спортзалу. При виборі спортивної сумки зверніть особливу увагу на її міцність та місткість. У неї, ймовірно, доведеться покласти змінний одяг та взуття, пляшку з водою та їжу. Віддайте перевагу сумці з кількома відділеннями на блискавці.  

  • Гаманець

Класичний подарунок чоловікові – гаманець. День святого Валентина – це ще й чудова можливість подарувати коханій людині таку річ. Будь то шкіряний гаманець, хенд-мейд або спортивний стиль. Щоб надати подарунку романтичну нотку, помістіть Ваші спільні фотографії до кишені для фото.

  • Нижня білизна

Нижня білизна також є актуальним подарунком на День святого Валентина. Ви можете вибрати кумедний малюнок з оригінальними написами або віддати перевагу якісній білизні від відомих брендів. На даний момент найпопулярніші бренди дарують робочий промокод на додаткову знижку 20% при покупці одягу та нижньої білизни.

  • Абонемент у спортзал

Любителям спорту та фізичних вправ (або тим, хто просто шукає мотивацію для тренувань) точно сподобається подарунок у вигляді абонементу до спортзалу. Варто вибрати варіант, час входу якого відповідатиме способу життя Вашого обранця. 

  • Запонки

Поціновувачі елегантного стилю в одязі оцінять розкішні запонки. Ви можете знайти їх практично в кожному магазині костюмів, ювелірних магазинах та у великих популярних мережах.  

  • Косметика для чоловіків

Косметикою користуються і чоловіки - можливо, у меншій кількості, ніж жінки, але вже точно не той випадок, коли в цій категорії товарів Ви не знайдете нічого, що не знадобилося б Вашому чоловікові або бойфренду. Універсальним подарунком стане набір, що складається з лосьйону для душу та піни для гоління.  

  • Сумка для ноутбука

Любителям техніки та гаджетів, студенту або просто зайнятій людині обов'язково сподобається сумка для ноутбука або чохол для планшета. Однак перед покупкою уважно перевіряйте модель техніки, яка є у Вашого коханого, щоб випадково не купити розмір сумки, що не підходить.  

  • Навушники

Навушники також є гарною ідеєю подарунка. На ринку онлайн-магазинів представлені такі варіанти: гарнітури та бездротові навушники, навушники для геймерів та багато інших. Головний критерій вибору? Звичайно, якість звуку та призначення використання.  

  • Ремінь

Класичним подарунком, звичайно, є чоловічий ремінь для штанів. На сьогоднішній день, варіантів ременів існує безліч: молодим хлопцям сподобається ремінь із цікавим принтом, а для зрілих чоловіків – шкіряні ремні високої якості. 

  • Аксесуари з логотипом автомобіля

Кухоль з логотипом Audi? Килимок для миші з логотипом BMW? А може комплект окулярів із вигравіруваним логотипом Mercedes? Такому подарунку, напевно, зрадіє кожен автолюбитель. 

  • Миша або клавіатура

Затятим геймерам напевно сподобається нова миша або клавіатура. Однак будемо делікатними — у цьому питанні варто дуже добре враховувати переваги людини, яку Ви хочете порадувати, адже коли йдеться про комп'ютерне ігрове обладнання, враховуються найдрібніші деталі. 

  • Елегантна запальничка

Подарувати чоловікові запальничку з цікавим малюнком завжди гарна ідея. Бензинові запальнички (які непогано працюють навіть під час вітру) або запальнички зі спіраллю розжарювання (з ефектним, іноді барвистим полум'ям) набувають особливо привабливих форм. Тут варто враховувати, чи палить Ваш обранець чи ні.

  • Комп'ютерна гра

Ще одним подарунком для комп'ютерних гіків, звичайно, може стати комп'ютерна гра. Перед покупкою варто дізнатися про переваги коханої людини. 

  • Шарф

Цей подарунок сподобається чоловікам, які люблять елегантний стиль або щодня носять костюм зважаючи на свою професію. Ви можете придбати якісні брендові шарфи у більшості магазинів чоловічого одягу. Однак, існують і шарфи з улюбленим футбольним клубом Вашого хлопця. Таким подарунком він буде задоволений!

  • Вінілова платівка

Шанувальникам класичної музики, блюзу чи джазу певно сподобається вінилова платівка улюбленого виконавця.  Сучасні твори також випускаються на вінілі, тому не варто думати, що це подарунок виключно для консервативних чоловіків.   
 
Порада. Зверніть увагу, що саме зараз відбувається сезонний розпродаж зі знижками до 50% на подарунки для чоловіків, а свіжі акції та робочий промокод, який можна знайти на нашому сайті, допоможуть суттєво заощадити.
 
 Вдалих покупок!