Чи варто довіряти рекламі лазерних епіляторів, чи добре вони справляються з небажаним волоссям на тілі? Кому потрібно купувати лазерний епілятор, а кому ні? Розглянемо всі переваги та недоліки лазерних епіляторів, а також дізнаємось де знайти акції, розпродажі, знижки та робочий промокод на техніку для краси.

Лазерный эпилятор – за и против

Переваги лазерного епілятора

Отже, приступимо до справи та почнемо з сильних сторін:

  • Епіляція волосся на тілі - заняття не просте. Особливо якщо Вам доводиться повторювати цю процедуру майже кожен день. Вихід є. Виконавши потрібну кількість серій процедур за допомогою лазерного епілятора, ви забудете про надмірний волосяний покрив на термін до декількох місяців!  Бритви, електричні епілятори або неприємна воскова епіляція є ефективними, але, на жаль, усі ці види є короткостроковим рішенням. Після їх використання волосся швидко відростає, і проблема відновлюється. Завдяки лазерному епілятору ефект ідеально гладкої шкіри триватиме незрівнянно довше.

 

  • Фолікуліт ... звучить знайомо?  Це часті наслідки використання звичайного станка для гоління або іншої техніки гоління. Лазерний епілятор вирішить проблему врослого волосся. Відсутність волосся означає відсутність турбот, а це подвійна вигода та неймовірне покращення комфорту у вашому житті.

 

  • Ви платите лише один раз. Хороший лазерний епілятор - це разове капіталовкладення, завдяки якому можна користуватися пристроєм за своїм бажанням без обмежень. Разова процедура у професійному салоні краси (залежно від частини тіла) коштує відносно недешево. На жаль, таких серій зазвичай буває як мінімум три через різні фази росту волосся. Проте часто процедур буває недостатньо, і Вам доводиться проходити більше процедур, що пов'язано з ще більш відчутними витратами. Іноді вони переважують купівлю домашнього лазерного епілятора, яким, до речі, ви користуєтесь стільки, скільки хочете.

 

  • Лазерний епілятор заощаджує не лише гроші, а й час. Дім, робота, обов'язки – це повсякденне життя багатьох з нас. Де у всій метушні буднів момент для себе? Вирішивши придбати це інноваційне обладнання, Ви не витрачаєте дорогоцінний час на тривалі відвідування салону краси. Ви можете виконати епіляцію, не виходячи з дому – у свій вихідний, або після роботи, наглядаючи за дитиною або просто розслабляючись під хороший серіал.

 

  • Лазерний епілятор можна використовувати кількома членами сім'ї. Пристрій може бути успішно використаним вами та вашими близькими багато разів! Ви можете позбутися небажаного волосся за допомогою всього одного пристрою, не витрачаючи гроші на окремі відвідування спеціалізованого салону краси. Після придбання епілятор завжди буде під рукою, без обмежень.

 

  • Домашня лазерна епіляція є повністю безпечною і Ви з легкістю зможете зробити це самостійно.  Немає необхідності проходити будь-які курси чи тренінги щодо використання цього гаджета. Для проведення процедури необов'язково бути кваліфікованим спеціалістом. Лазерний епілятор дуже простий у використанні, тому вам просто потрібно уважно прочитати інструкцію з експлуатації.

Недоліки лазерного епілятора 

  • Незважаючи на те, що лазерний епілятор є одноразовим фінансовим вкладенням, ціна хорошого обладнання може обчислюватись кількома тисячами гривень. Тут варто підкреслити, що серія процедур видалення волосся в салоні краси розподіляється за часом. Процедури проводяться з інтервалом кілька тижнів. Тому Вам буде простіше на них відкладати певні суми. Купівля лазерного епілятора - чудова альтернатива, якщо Вам дозволяє Ваш бюджет. Звичайно, багато магазинів побутової техніки пропонують покупку на виплат, але перш ніж ви вирішите скористатися цією можливістю, дізнайтеся, чи відповідаєте ви всім її умовам. Слід враховувати, що найкращі інтернет-магазини анонсували передноворічні знижки на електроепілятори, акції та розпродажі лазерних епіляторів, а на нашому сайті Ви зможете знайти робочий промокод, який дозволить заощадити до 30% від загальної вартості техніки для краси та дому.

 

  • Домашній лазерний епілятор має набагато меншу потужність, ніж той, що продається у салоні естетичної медицини. Логічно, що це призводить до слабших результатів, що може Вас трохи засмутити. Але, як правило, домашні процедури слід повторювати частіше, ніж у професійних салонах.

 

  • Домашній лазерний епілятор призначений для самостійного використання, але чи не краще інколи довіряти кваліфікованому фахівцю? Особливо у косметичних питаннях, що стосуються нашого тіла.  Досвідчений професіонал підбере відповідні параметри пристрою під ваші індивідуальні потреби, і ви не будете хвилюватися, що щось піде не так. Процедуру обов'язково буде проведено правильно, з дотриманням всіх правил техніки безпеки.

 

  • Якщо у вас чутлива шкіра, будьте готові до неприємних відчуттів під час лазерної епіляції. Записуючись на цей вид процедур, враховуйте можливість печіння, поколювання та дискомфорту. З іншого боку, видалення волосся за допомогою воску або електричного епілятора - теж заняття не з приємних.

 

  • На відміну від інших методів усунення небажаного волосся, вам потрібно дочекатися повного ефекту від лазерної епіляції, доки не будуть виконані всі серії процедур. Щоразу, коли ви використовуєте епілятор, він зменшуватиме кількість волосся, але ви не позбавитеся його на 100% з першого разу. Лазер діє на волосся тільки у фазі активного зростання. Оскільки волосся на тілі росте асинхронно (кожен волосяний фолікул знаходиться в різних фазах росту), процедуру слід повторити кілька разів, щоб досягти активної фази. Пам'ятайте про це.

 

  • Якщо ви хочете, щоб результати були видно відразу неозброєним оком, виберіть інший метод епіляції.  У разі видалення волосся лазером наберіться терпіння.

І на останок.  Лазерна епіляція працює тільки на темному волоссі. На жаль, успіх цієї процедури визначається, серед іншого, кількістю меланіну, що міститься в нашому волоссі та шкірі. Так що, якщо Ви блондинка з дуже світлим волоссям, Ви, ймовірно, розчаруєтеся результатами домашньої лазерної епіляції.

Кому потрібний лазерний епілятор?

Розгляньте можливість покупки, якщо:

  • Ви боретеся з надмірним або дуже помітним волоссям, що доставляє вам дискомфорт і позбавляє вас впевненості в собі.
  • Ви хочете покращити естетику своєї зовнішності та любите шовковисту гладку шкіру.
  • Ви хочете заощадити час і позбавитися регулярного одноманітного гоління, яке потрібно повторювати знову і знову.
  • У вас проблеми з чутливою та роздратованою шкірою після епіляції за допомогою звичайної бритви, воску або електричного епілятора.
  • У вас проблеми з врослим волоссям.
  • Ви хочете заощадити час та гроші на відвідуванні салону краси.
  • Ви надаєте перевагу лазерному епілятору, яким можна користуватися в будь-який час і без обмежень, ніж витрачати гроші на серію процедур у професійному салоні.

Наразі найкращий час звернути увагу на грудневі акції у магазинах електротехніки. Тотальні розпродажі та знижки до 30% на найкращі епілятори вже чекають на Вас. А, використовуючи активний промокод, можна заощадити до 50% вартості покупки!

Кому не знадобиться лазерний епілятор?

На жаль, не всім підходить лазерний епілятор. Є ряд протипоказань, які завадять вам придбати цей пристрій, а саме:

  • Перша група людей, яким категорично заборонено користуватися лазерним епілятором, - це вагітні та годуючі жінки.
  • Якщо волосся, якого ви хочете позбутися, біле, сиве, світле або руде, ймовірність того, що лазерний епілятор впорається з ними, дуже мала.
  • Ви любите багато засмагати чи регулярно проводите час у солярії? У цьому випадку також відмовтеся від покупки. Загоріла шкіра - протипоказання до лазерної епіляції.

Протипоказань набагато більше, але переважно вони стосуються перенесених чи поточних захворювань (наприклад, шкірних).
 
Тому, перш ніж зважитися на покупку того чи іншого пристрою, обов'язково ознайомтеся з посібником, попередженнями та обмеженнями щодо використання (ви легко можете знайти його в мережі для конкретної моделі).
 
Також не забудьте проконсультуватися з лікарем, якщо у вас є сумніви.

Чи варто купувати лазерний епілятор? Остаточний вердикт

На даний момент немає однозначної відповіді на питання, чи варто інвестувати в лазерний епілятор. Одним користувачам він допоможе, іншим – ні.

На ефективність лазерної епіляції впливають індивідуальні особливості, а саме глибина волосяного фолікула і кількість пігменту (меланіну) у вашому волоссі і навіть шкірі. Чим густіше і темніше волосся, тим краще результати процедури.

Домашній лазерний епілятор не дуже добре впорається з дуже світлим волоссям, а ви витратите багато грошей.  Краще вкладіться у візит до досвідченого косметолога, який має апарат високого класу. В даний час все більше салонів пропонують обладнання для епіляції світлого волосся.

Порада. Перед покупкою домашнього пристрою рекомендується проконсультуватись у професійному салоні краси, який пропонує лазерну епіляцію. Спочатку зверніться за порадою до фахівця і з'ясуйте, чи підходить ваше волосся для видалення лазером. Також дізнайтеся скільки сеансів Вам потрібно, щоб вирішити проблему раз і назавжди, і яка буде остаточна вартість.
 
Виходячи з цього, зробіть розрахунок та прорахуйте, що вам вигідніше – пакет процедур у салоні краси або лазерна епіляція на домашньому устаткуванні.
 
 Вдалих покупок!