Високий ритм життя диктує свої правила. На сьогоднішній день все більше людей зацікавлені в замовленні продуктів з доставкою. Замовлення їжі онлайн - це швидкий та нескладний процес, з яким зможе впоратися практично кожен. Більше не потрібно планувати час для закупів і супермаркеті, розриваючись між роботою та родиною та чекати у довгих чергах. Все це зроблять за вас кур'єри.

Послуга доставки їжі в Україні – це не лише доставка продуктів харчування, а й доставка піци, суші, бургерів, салатів та інших страв.

Бувають дні, коли приходиш із роботи і виявляється, що у холодильнику немає продуктів для приготування запланованої вечері. Непередбачені понаднормові та несподіваний візит друзів можуть застати Вас зненацька. Доставка їжі додому - правильне рішення в даному випадку.  Смачна, корисна, улюблена їжа, на приготування якої Ви не витратите часу та зусиль. Страви з доставкою популярні не лише у найбільших українських містах: Києві, Львові, Одесі, а й у багатьох інших містах. Де б ви не були, ви неодмінно знайдете смачну їжу поблизу!

Замовлення ланчу в офіс - вже добре відома традиція, якою користуються все більше людей.  Ароматна кава, свіжий салат або соковитий стейк, не виходячи з офісу, дозволить нікуди не поспішати і насолодитися смачним обідом повною мірою.

Які страви найчастіше замовляють користувачі?

Що замовити з численних ресторанів у вашому районі? Дослідження ринку доставки їжі показує, що найчастіше замовляють піцу. Популярними позиціями залишаються шашлики, бургери та східна кухня. Рейтинг найбільш популярних страв виглядає так:

  • Італійська кухня: піци, пасти та ін.,
  • Грузинська кухня: хінкалі, хачапурі та ін.,
  • Східна кухня: китайська, тайська, в'єтнамська,
  • Традиційні українські страви та домашні обіди,
  • Дієтичні страви.

Враховуючи численні акції та знижки до 30% на популярні страви при замовленні через додаток, варто зазначити, що замовлення їжі через Інтернет надзвичайно популярне в Україні.

Скільки коштує доставка?

Вартість доставки покупок додому залежить від кур'єрської компанії, яка доставляє товари до Вас.  Враховуючи актуальні акції МЕТРО та знижки на продукти Auchan, замовити продукти з безкоштовною доставкою по Україні стало набагато легше. Достатньо ввести робочий промокод Metro, який можна знайти на нашому сайті, і Ви отримаєте знижку на доставку.

Вибираючи продукти на вказаних вище та інших сайтах відомих гіпермаркетів, використовуйте промокод Zakaz Ua на безкоштовну доставку, який представлений на нашому сайті.

Одним із лідерів серед компаній, які здійснюють доставку з McDonald's, Пузатої Хати та інших популярних закладів, є компанія Glovo. Якщо Ви бажаєте швидко замовити їжу з ресторану, скористайтесь промокодом Glovo, який заощадить до 200 гривень на покупці. Проте варто враховувати деталі акції Глово, які, як правило, передбачають замовлення від певної суми.

Як сплатити замовлення?

Сплатити замовлення можна через Інтернет або готівкою кур'єру. Все, що потрібно від Вас – вибрати необхідні позиції в один клік і зв'яжеться оператор для уточнення деталей замовлення.

Слід зазначити, що спектр кур'єрських послуг на сьогоднішній день досить широкий. Тепер Ви можете замовити не тільки продукти з МЕТРО додому, піцу чи суші в офіс, а й оформити швидке замовлення косметики, побутової хімії, паперових виробів та інших позицій із представлених у супер- та гіпермаркетах України.

Вдалих покупок!