Farfetch or Luisaviaroma

FARFETCH не дарма став улюбленим для тих, хто слідує моді. Це не один інтернет-магазин, а якийсь агрегатор брендового одягу та взуття з безлічі реальних бутіків з усього світу – від Європи до Бразилії та Японії. Тут легко можна знайти трендову річ практично будь-якого дизайнера. В онлайн-магазині Luisaviaroma також представлений широкий асортимент найпопулярніших моделей одягу, взуття та аксесуарів від модних будинків та іменитих дизайнерів. Тут є речі, яких немає в інших онлайн магазинах.

Farfetch против или и Luisaviaroma

В інтернет-магазині FARFETCH здебільшого представлені актуальні колекції цього сезону, немає старих колекцій за завищеними цінами: за хорошими знижками можна придбати старі колекції світових брендів. Gucci, Fendi, Burberry та інші модні будинки чекають на вас у каталогах магазину.

Luisaviaroma пропонує своїм покупцям дизайнерські речі Roberto Cavalli, Prada, Valentino та інші. За свіжими стильними колекціями ви можете стежити в розділі Нові надходження, а також заощадити до 50% товарів провідних брендів.

Доставка замовлень та повернення.

Стандартна доставка товарів з інтернет-магазину FARFETCH безкоштовна при покупці від 17500 рублів і займає від 2 до 7 днів. А за потреби ви завжди зможете відстежити посилку в Особистому кабінеті. Як правило речі добре упаковані та у відмінному стані, з усіма фірмовими бірками, ярликами, супровідними конвертами.

Вартість експрес-доставки в інтернет-магазині Luisaviaroma складає 30€ і може здійснитися безкоштовно для замовлень на суму понад 500€. від 17500 рублів і займає від 2-х до 7-ми днів. Упаковка якісна та красива. А за потреби ви завжди зможете відстежити посилку в Особистому кабінеті.

Повернути товар, який не підійшов, у будь-який з магазинів ви зможете легко, але в обох випадках за зворотну доставку доведеться заплатити. Різниця в тому, що повернення для Luisaviaroma доступне протягом 28 днів після дати доставки, а на FARFETCH одна з умов повернення – не пізніше 14 днів з моменту отримання замовлення та рекомендують відправити товар протягом перших 7 днів, щоб замовлення повернулося у двотижневий термін.

Розпродажі дизайнерських брендів на FARFETCH та Luisaviaroma.

В обох магазинах є розділи з розпродажем, в яких ви зможете знайти річ, що сподобалася, зі знижкою до 50, а то і до 70 відсотків. Онлайн-магазини містять окремий каталог зі знижками, що горять, де можна придбати будь-яку річ за максимально низькою ціною, а на головній сторінці магазинів на вас чекають вигідні знижки на окремі бренди та спеціальні пропозиції до особливих днів.

Розмірна сітка товарів на веб-сайтах.

Замовляючи одяг чи взуття на Luisaviaroma, ви точно не помилитеся з розміром. Біля кожного товару запропоновано розмірну сітку для різних країн, яка допоможе визначити потрібну. На сайті FARFETCH також є гід за розмірами, який зручний і допомагає легко вибрати правильний розмір моделей взуття та одягу.

Мобільні додатки. Замовлення товару із мобільного.

Зараз робити покупки набагато зручніше через мобільний додаток, який звичайно надають інтернет-магазини FARFETCH та Luisaviaroma. Farfetch підготував кілька переваг для користувачів. Перше – вам відкриється доступ до розпродажів за 24 години до їхнього офіційного старту, друге – ви регулярно зможете отримувати індивідуальні рекомендації та ексклюзивні знижки та третє – з'явиться можливість відстежувати замовлення прямо з телефону. Програма для Luisaviaroma також зручна для тих, хто звик замовляти зі смартфона. Швидкий пошук виробів, можливість переглядати попередні покупки, зберігати товари, що сподобалися, а також простий і зручний інтерфейс - далеко не всі переваги мобільного додатка Luisaviaroma.

Виходячи з представленої вище характеристики, можна сказати, що кожен майданчик має свої плюси та мінуси, тому однозначного переможця тут немає. Вирішувати тільки вам, який із сайтів найкращий для вас.