Чи дійсно зволожувачі повітря настільки важливі у побуті? Чи варто купувати таке обладнання для будинку чи квартири? На які переваги та недоліки необхідно звернути увагу? Де купити зволожувач повітря зі знижками та промокодом на безкоштовну доставку в Україні? На ці та інші питання Ви знайдете відповіді у цій статті.

Увлажнитель воздуха - стоит ли покупать?

У чому полягає користь зволожувача повітря?

Зволожувач підвищує рівень вологості повітря, полегшуючи дихання та підвищуючи комфорт перебування у кімнаті, він також сприяє усуненню сухого кашлю, який часто є результатом алергії.

Зволожене до оптимального рівня повітря - це насамперед шанс мінімізувати такі проблеми як: почервоніння очей, риніт та подразнення слизових оболонок, які можуть відчуватися особливо взимку.
 
Всі перераховані вище причини часто відбуваються через надто сухе повітря в результаті опалювального сезону. Отже, його гідратація дещо полегшить деякі алергічні симптоми. Звісно, не слід перестаратися із зволоженням. Занадто висока вологість може викликати запалення верхніх і нижніх дихальних шляхів.

Тому дуже важливо контролювати вологість у будинку.

Що ще вміє зволожувач повітря?

Ви здивуєтеся, але, наприклад, хропіння, з яким все частіше стикаються не тільки дорослі, а й діти, в деяких випадках, можна і потрібно усунути досить легким способом.

Якщо виключити медичні причини цієї проблеми, то найбільшою причиною хропіння є надто сухе повітря у спальні. Тому, якщо ви хочете позбавитися дискомфорту, помістіть зволожувач повітря в кімнату, де ви спите. Цей пристрій коштує відносно недорого, а користь його – безцінна.  До того ж, на нашому сайті регулярно можна знайти робочий промокод на покупку техніки для дому, що дозволить заощадити бюджет суттєво, так що тепер Ви знаєте де купити зволожувач повітря по акції з вигодою.

Ймовірно, вам не раз доводилося стикатися із сухою шкірою чи волоссям, особливо восени чи взимку. Саме в цей період працюють нагрівальні прилади, часто тепле повітря переміщається прямо у ваш бік, оскільки спальне місце зазвичай знаходиться недалеко від батареї.
 
Ідеальне рішення у такому разі – купити зволожувач повітря в Україні. Пристрій значно скоротить поширення цієї проблеми та допоможе боротися з проблемами, спричиненими сухим повітрям..

Вологість повітря на потрібному рівні - це комфорт не тільки для вас, але і для навколишнього середовища, в якому ви знаходитесь. Рослини особливо страждають від надмірної сухості повітря, яка не дозволяє їм рости у звичайному темпі, перегріває рослину, внаслідок чого змушує скидати пожовкле листя. Тому зволожувач повітря стане для них чудовим рішенням.

Що потрібно враховувати?

Чи всім потрібний зволожувач повітря? І так і ні. З одного боку, сухе повітря може спричинити не найкраще самопочуття, почервоніння очей або сухість шкіри. З іншого боку, пам'ятайте, що зволожувач повітря не вилікує астму чи алергію. Також не варто переоцінювати можливості цього приладу.
 
Такий домашній ґаджет полегшує деякі симптоми респіраторних захворювань, але їх не усуне, якщо вони мають медичне обгрунтування.

Якщо проблема хропіння пов'язана з не найкращою якістю повітря в спальні, ви швидко позбавитеся її, купивши зволожувач повітря. Однак, маючи справу з викривленою носовою перегородкою або надто великими мигдаликами, не чекайте на диво.
 
Перш ніж ви вирішите встановити в будинку зволожувач повітря, перевірте рівень вологості за допомогою гігрометра.

Переваги зволожувачів повітря

  • Під час роботи пристрій не дає багато шуму. Як правило, зволожувачі безшумні.
  • Підвищує рівень вологості в приміщенні, що має безліч переваг.
  • Дещо знімає симптоми подраження в горлі, спричиненої сухим повітрям.
  • Багато пристроїв підходять для розміщення в будинках із домашніми тваринами.
  • Якісний прилад відрізняється високою продуктивністю.
  • Узволожувачі повітря випускаються кількох типів, тому ви можете легко налаштувати модель під свої потреби.
  • Зволожувач гарантує необхідний рівень зволоження повітря, що в деякій мірі мінімізує появу пилових кліщів.
  • Пристрої енергоефективні та мають вбудовані додаткові функції. До них, серед іншого, відноситься аромотерапія.
  • Зволожувачі повітря можна знайти за різними цінами, а це означає, що ви швидше підберете щось у межах свого бюджету.

Недоліки зволожувача повітря

  • Він не знищує віруси та бактерії, як запевняють виробники..
  • Дешевші моделі споживають більше електроенергії.
  • Вони підходять лише для невеликих приміщень.
  • Деякі моделі не підходять власникам домашніх улюбленців.
  • такий пристрій вимагає регулярного чищення, заміни фільтрів та доливання води в бак.
  • Іноді прилад видає гучні звуки, наприклад дзюрчання води.
  • Якщо ви використовуєте теплу пару, є ризик опіку, що особливо небезпечно для маленьких дітей.

Полезны ли увлажнители воздуха для здоровья?

Зволожувач повітря має безліч переваг, оскільки він покращує комфорт дихання та якість шкіри. Але його неправильне вживання може негативно вплинути на ваше здоров'я.

Якщо ви не регулярно чистите своє обладнання, шкідливі бактерії почнуть потрапляти всередину вашого гаджета, а потім розпилюватися назовні.

Також слід пам'ятати, що, наповнюючи ємність водопровідною водою, Ви дієте неправильно.

Спостерігайте за зовнішнім виглядом меблів під час зволоження кімнати. Якщо ви помітите на них білий наліт, слід дотримуватися особливої ​​обережності у пристроєм.

Під час регулярного догляду за зволожувачем повітря зверніть увагу, які засоби Ви для цього використовуєте. Ніколи не вибирайте хімічні продукти.  Також пам'ятайте, що не слід занадто часто використовувати аромотерапію, особливо при використанні зволожувача повітря для полегшення симптомів інгаляційної алергії.

Вибираючи зволожувач для дитячої кімнати, обов'язково спочатку перевірте рівень вологості. Інша справа – не переборщити з налаштуваннями параметрів. Також не можна залишати пристрій поруч із дитячим ліжечком.

Висновок

Терапевти вважають, що купувати зволожувач повітря варто, якщо Ви подбаєте про його правильне використання. Ключове питання на самому початку – це перевірити рівень вологості в будинку за допомогою гігрометра. Кращого автоматичного пристрою для боротьби із сухим повітрям немає.
 
Пам'ятайте, що одноразовий вимір не завжди буде надійним, тому повторіть цю дію кілька разів і за різних умов. Чому? Тому що рівень вологості може коливатися, особливо взимку, коли опалення діє у всьому будинку.

Коли Ви впевнені, що вологість повітря в приміщенні впала до 40 відсотків, можна купити зволожувач повітря. Ви швидко відчуєте полегшення дихання, тому не пошкодуєте про свій вибір.

При вологості близько 60% вкладатися в таке обладнання немає сенсу. Його дія призведе до збільшення цвілі та грибка, які, як ви знаєте, шкідливі для вашого здоров'я.

Де придбати зволожувач повітря в Україні?

COMFY

MOYO

Цитрус

ЦИФРА

Фокстрот

Ельдорадо

 

Вдалих покупок!