Якщо доступу до розетки немає, але Ви хочете залишатися на зв'язку з близькими, рекомендуємо придбати повербанк. Цей пристрій сумісний практично з усіма сучасними смартфонами, не займає багато місця, відносно недорогий, але його користь неможливо переоцінити. Популярні інтернет-магазини України оголосили про знижки на павербанки до 30%. А використовуючи активний промокод на безкоштовну доставку, який Ви знайдете на нашому ресурсі, покупка стане ще приємнішою. Який повербанк вибрати? Ми представляємо рейтинг, в якому Ви знайдете найкращі повербанки, доступні зараз на ринку.

 Що таке повербанк і навіщо він потрібний?

 Без смартфона як без рук — тому варто подбати про те, щоб заряд у Вашому мобільному телефоні тримався якомога довше. Powerbank - портативна батарея, від якої також можна заряджати планшет, електронну сигарету, навушники, електронну книгу, переносну консоль, розумний годинник, камеру або різні гаджети. Це невеликий аксесуар, який ви завжди можете мати при собі, щоб використовувати у разі потреби. Сам повербанк слід заряджати від мережі і потім носити з собою за потреби.

 Що враховувати при виборі повербанку?

 Кращі пристрої даного типу – максимально ємні (мінімум 10 000 мАг, а оптимально – 20 000 мАг), які пропонують необхідну кількість потужності. Найбільш рекомендованими є блоки живлення, які пропонують не менше 2А або 3А і не менше 15-18 Вт, оскільки вони заряджатимуть ваш пристрій набагато швидше.

 Технологія заряджання також має велике значення. Потрібно спочатку дізнатися, яку технологію підтримує наш смартфон, а потім уже шукати у повербанку – наприклад, Fast Charge чи Quick Charge (остання версія). Також зверніть увагу на типи USB-роз'ємів та матеріал корпусу – метал забезпечить найбільшу міцність, але й збільшить вагу повербанку.

 У більш оснащених моделях можна також розраховувати на додаткові USB-порти (наприклад: 2 USB типу A і 1 USB типу C), завдяки яким ви зможете одночасно заряджати кілька пристроїв, а також на функцію бездротової зарядки. Також добре, коли на корпусі є діоди або дисплей, що показує стан заряду (скільки енергії залишилося у повербанку). Цікавий факт, нарешті, pass-through - функція, що дозволяє заряджати повербанк під час заряджання смартфона. Завдяки цьому перший має достатньо енергії, щоб взяти його з собою.

 Два порти USB в powerbank - чому вони позначені по-різному?

 Деякі повербанки мають два USB-порти.  Таке рішення виявляється дуже практичним, оскільки можна одночасно заряджати два пристрої.  У таких випадках вони зазвичай мають різне маркування – 1А та 2.1А.  Це дуже важливо.

 Порт 2.1 забезпечує більш швидку зарядку, схожу на ефект, який ми отримуємо при використанні класичного зарядного пристрою і розетки.  Якщо Ви плануєте використовувати повербанк для заряджання планшета або смартфона з ємною батареєю, краще буде взяти модель з портом USB на 2,1А.  Інформацію про це шукайте у специфікації, у полі порти.

 Як забезпечити довге життя повербанку?

 По можливості слід виконувати повні цикли заряджання.

 Однак, якщо з якоїсь причини повербанк довгий час не використовується, рекомендується заряджати та розряджати його не рідше одного разу на місяць.  Також варто стежити, щоб він не розрядився повністю за кілька днів бездіяльності (краще залишити його із зарядом 30-70%).

 Рейтинг найкращих повербанків 2022:

     iMuto 20,000mah

     Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh

     Xiaomi Mi Power Bank 3 10000 mAh

     Anker PowerCore 20,100mAh

     BASEUS Mini S Digital

     Mophie Powerstation Wireless XL 10000mAh

     Omars Mini Power Bank 10000mAh

     Veho Pebble P1 Pro 10400mAh

 Купуйте зарядні пристрої та повербанки по акції.  Розпродаж гаджетів зараз у самому розпалі.  Шукайте на нашому сайті робочий промокод на знижки та заощаджуйте при покупках.