У Європі, а відтак і в Україні різдвяні знижки розпочинаються з офіційно до 25 грудня. Залишилося менше тижня, а це означає, що знижки вже набирають обертів завдяки гарячим акційним пропозиціям від ваших улюблених інтернет-магазинів, включаючи ANSWEAR, Notino, iHerb, COMFY, AliExpress, ASOS та інших. Різдвяний розпродаж — одна з найкращих можливостей у році придбати все необхідне та заплановане за рекордно низькими цінами: від омріяних ґаджетів, побутової кухонної техніки, потужних ноутбуків і роботів-пилососів до стильного брендового одягу, дитячих іграшок, декору, посуду і безлічі інших товарів. Щоб допомогти вам з ідеями для подарунків ми зібрали найкращі пропозиції в цьому гайді покупок.

З наближенням Різдва рітейлери пропонують рекордні знижки, що дозволить Вам придбати подарунки для всієї родини, побалувати себе обновками, оновити гардероб та техніку, додати оселі святкової атмосфери та затишку.

Оскільки, кінець року у сфері торгівлі знаменує повний розпродаж колекцій товарів, це означає, що більших знижок годі й чекати. Тому, це найкраща можливість придбати все необхідне за максимально низькою ціною. Адже вже наприкінці січня інтернет-магазини оголосять про надходження нових товарів вже за звичною ціною. Саме тому, варто ловити можливість просто зараз.

Одяг та взуття

Як правило, усі світові бренди з 25 грудня оголошують фінальний розпродаж. Можна побачити величезні черги охочих у магазинах ZARA, Bershka, Stradivarius, Mango, H&M – це означає, що знижки понад 50% вже розпочалися. То ж, діставайте свій fashion вішлист, щоб вхопити зі знижкою вишукану сукню, стильне вовняне пальто, розкішні ботфорди, про які давно мріяли. Знижки на жіночий, чоловічий та дитячий одяг можна зустріти також у adidas, Nike, PUMA, Reebok, New Balance тощо. А прихильники люксових брендів зможуть заощадити досить великі суми на різдвяному шопінгу, адже знижки на Michael Kors, Karl Lagerfeld, Yves Saint Laurent дозволять придбати сумочку, туфлі за дивовижною ціною. Зверніть увагу на діючі промокоди на нашому сайті, які допоможуть заощадити додатково до 25% від загальної суми чеку.

Ювелірні прикраси

Сережки, каблучки, браслети – гарна ідея для подарунків для близьких. Наприкінці грудня можна вхопити знижки до 70% на золоті та срібні прикраси і приємно здивувати кохану людину таким подарунком під ялинку.

Розумні ґаджети

Чи не найкраща ідея для подарунку – ґаджет! Обирайте навушники AirPods, планшети Apple iPad, Xiaomi Pad, Lenovo Tab, смарт годинники Apple Watch, Samsung Galaxy Watch, Amazfit. Знижки на техніку сягають 70%. Це суттєве заощадження та корисна покупка, яка буде радувати Вас цілий рік. Зверніть увагу на промокоди, які збільшать розмір знижки майже вдвічі! Всі вони зосереджені на нашому сайті.

Побутова техніка

Ведучи мову про побутову техніку, не обов’язково мається наувазі крупногабаритна техніка, хоча й на неї діють знижки. Однак, якщо Ви обираєте подарунок для мами, друзів або на новосілля – зверніть увагу на знижки на роботи-пилососи Xiaomi, Roborock, Dreame, iRobot тощо. Гарною ідеєю буде придбати техніку для краси, а саме найпопулярніший фен для волосся Dyson, триммери Rowenta, електричні зубні щітки Philips Sonicare, фотоепілятори Philips Lumea тощо.

Різдвяний розпродаж це уінкальна нагода замовити крупну побутову техніку недорого. Знижки до 50% діють на пральні машини Bosch, Indesit, холодильники Samsung, LG, плити та мікрохвильові печі Gorenje та іншу техніку. Не хвилюйтеся про габарити техніки, кур’єрська служба надає послугу ‘безкоштовна доставка додому’.

Знижки пропонуються на дрібну побутова техніка, у тому ж числі. Купуйте блендери, міксери, кухонні комбайни, електрочайники Tefal, мультиварки та скороварки. Усі популярні виробники побутової техніки дарують різдвяні знижки, щоб Ви могли готувати улюблені страви до Нового року із задоволенням.

Комп’ютерна техніка та техніка для геймінгу

Для студента або працюючої людини на фріланс, гарною нагодою стане покупка ноутбука, ПК, а також комп’ютерної периферії. Знижки на клавіатури, комп’ютерні миші сягають 40%. Обираючи подарунок для геймера, зверніть увагу на оновлені моделі джойстиків, свіжих відеоігор, а також і приставок PlayStation 5, Xbox та Nintendo Switch. Купуючи ноутбук, застосуйте робочий промокод, щоб отримати бонусну знижку на покупку або приємний подарунок.

Дитячі товари

Плануючи візит у гості до сім’ї з дітьми або ж обираючи подарунок для власної дитини, вдалою ідеєю буде заздалегідь обдумати та замовити онлайн цікавий подарунок для дитини. Найпопулярніші інтернет-магазини іграшок пропонують знижки на ляльки Барбі, безліч колекцій конструкторів LEGO, машинки Hot Wheels. Дізнайтеся, який улюблений мультгерой у Вашої дитини та оберіть класний новорічний подарунок просто зараз.

Косметика та парфумерія

Найкращі онлайн-магазини парфумерії та косметики оголосили різдвяний розпродаж до 70%. Порадуйте себе покупкою парфумів Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Prada, Montale та інших, а також оберіть за найвигіднішою ціною декоративну косметику Maybelline New York, Max Factor тощо. Жіночі та чоловічі парфуми, засоби для волосся та тіла, креми для обличчя, антивікова косметика – все це, та багато іншого доступно за знижками вже сьогодні. А застосовуючи промокод, отримайте бонуси, подаруки до замовлення та безкоштовну доставку косметики.

Подарункові сертифікати

Актуальним подарунком, який можна підібрати для будь-кого, навіть, якщо Ви не знаєте уподобання людини, стане придбання подарункового сертифікату. Швидше за все, людина читає книжки, а отже – можна купити подарунковий сертифікат у книжковому магазині. Також можна замовити сертифікат на вечерю у улюбленому закладі або на замовлення їжі у відомих мережах харчування. Подаруйте друзям сертифікати на похід у кіно, на іподром, до квест кімнати, у тренажерний зал, басейн тощо та проводьте час весело із користю. Незвичним та приємним подарунком стане сертифікат на захоплюючу подорож на двох. Гарним подарунком для подруги стане сертифікат на косметику, парфумерію, б’юті послуги у салоні краси або на брендовий одяг. Вдалою ідеєю для подарунку стане стертифікат на онлайн-навчання з програмування, іноземних мов, SMM, мистецтва фотографії або навчання б’юті послуг.