Смарт годинники – надзвичайно корисні гаджети у повсякденному житті. Ці міні комп’ютери, які носять на зап’ясті, здатні постійно контролювати наші життєво важливі функції, записувати та порівнювати спортивні навантаження, показувати сповіщення зі смартфону та багато іншого. Крім того, ви можете дізнатися про погоду, прочитати повідомлення у соцмережах та увімкнути улюблену музику – і все це, не дістаючи телефон з кишені. Але який смарт годинник вибрати? В кращих інтернет-магазинах розпочався гарячий літній розпродаж гаджетів, а нові промокоди, акції та знижки на смарт годинники сягають 50%. Давайте розбиратись, які смарт годинники найкращі за рейтингом 2022-2022 років та який підійде саме Вам.

Деякі годинники виглядають жіночно та елегантно, а інші можна віднести до спортивних моделей. Зазвичай вони більші за розмірами, міцніші та мають тривалий час роботи від батареї під час, наприклад, бігу, плавання, їзди на велосипеді чи походу в гори на цілий день. Отже, вибирати є з чого. Саме тому ми підготували п’ять цікавих пропозицій.

  • Apple Watch Series 7

Для власників iPhone в більшості випадків найкращим вибором стане Apple Watch Series 7. Це топовий годинник на сьогоднішній день серед пропозицій виробника, який працює під управлінням системи watchOS, яка тісно інтегрується з iOS на телефоні. Смарт-годинник доступний у двох версіях, які відрізняються розміром корпусу (41 мм, 45 мм), що означає розмір прямокутного дисплея (1,69 дюйма і 1,9 дюйма відповідно). Аксесуар доступний в алюмінієвому або сталевому корпусі і може мати вбудований LTE-модуль, який дозволяє самостійно підключатися до стільникової мережі за допомогою SIM-карт.

  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Друга рекомендована модель з нашого рейтингу. Купити смарт годинник Samsung Galaxy Watch 4 Classic — гарна ідея як для себе, так і для подарунку. Це компактний смарт-годинник із системою wearOS на базі Android від Google, оснащений накладкою. Гаджет представлений у двох варіантах, що відрізняються за розмірами (46 мм, 42 мм) і діагоналлю круглого дисплея (1,4 дюйма і 1,2 дюйма). Актуальним придбанням стане продукт у версії LTE, який може самостійно підключатися до стільникової мережі – саме тому, ви можете залишити телефон вдома йдучи, наприклад, на тренування. У пристрої зосереджені всі необхідні комунікаційні модулі, включаючи Bluetooth 5.0, LTE, NFC і Wi-Fi.

  • Amazfit T-Rex 2

Людям, які хочуть купити спортивний смарт годинник, варто звернути увагу на модель Amazfit T-Rex 2, яка є відносною новинкою на українському ринку. Цей смарт гаджет доступний у чотирьох варіантах кольорів. Пристрій оснащений GPS-модулем із дуже ефективним акумулятором, який може працювати до 45 днів при економії енергії, а також до 26 годин у високопродуктивному режимі. Серед переваг також є визначення місцезнаходження. Для користування смарт годинником використовується додаток Zepp Health, а його програмне забезпечення може відтворювати тренування з 150 різних видів спорту. Крім того, існує спеціальний режим роботи при наднизькій температурі (до - 30 градусів Цельсія).

  • Garmin Fenix ​​​​7S Solar

Для людей, які хочуть купити міцний смарт-годинник, рекомендована модель Garmin Fenix ​​​​7S Solar. Смарт-гаджет оснащений рядом датчиків для керуванням всіх видів спортивної активності. На ринку представлені три варіанти, що відрізняються розміром: 42 мм, 47 мм і 52 мм.  Найбільший з них може тримати заряд батареї до 28 днів за умов звичайного використання і до 89 годин в режимі GPS, але варто зауважити, вбудований сонячний зарядний пристрій продовжує цей час до 37 днів і 122 годин відповідно. Можна обрати версію з дисплеєм, покритим сапфіровим склом - Garmin Fenix ​​​​7S Sapphire Solar.

  • Huawei GT 3 Elite

Модель сріблястого кольору з металевим браслетом в комплекті. Розмір пристрою 46 мм з 1,42-дюймовим дисплеєм, оснащеним круглим циферблатом. Не дивлячись на те, що з першого погляду, цей смарт-годинник виглядає дуже елегантно та має змінну застібку, тут є повний набір датчиків, необхідних для Ваших спортивних навантажень.

Резюме

Смарт годинники - це досить широка категорія пристроїв як для жінок, так і для чоловіків. На щастя, вибір величезний - серед годинників для повсякденного використання, спортивних і ударостійких моделей, а також серед доступних моделей знайдеться гарна модель для кожного бажаючого.

  • Порада. Щоб заощадити на покупці додатково, використовуйте промокоди, які зібрані на нашому сайті.

Приємних покупок!