Планшет – зручний, багатофункціональний і універсальний гаджет, гарна альтернатива ноутбуку та смартфону. Сучасний планшет використовується для багатьох видів діяльності: навчання, робота, перегляд кіно, а також для ігор тощо. То ж скільки коштує хороший планшет? В 2022 році ці гаджети стали більш доступними, тому саме час ознайомитись із нашим рейтингом і обрати бюджетний планшет для навчання або роботи та насолоджуватися високою продуктивністю та гарною якісною картинкою.

Який планшет купити?  Рейтинг планшетів 2022 до 350$:

1. Apple iPad 10.2" 2021:

Планшет iOS з 10.2-дюймовим екраном високої роздільної здатності. Оскільки техніка Apple говорить сама за себе, Ви швидко помітите, що користуватися ним дуже зручно та не складно. Це обладнання з фронтальною 12-Мп та задньою 8-МП камерою стане в нагоді для онлайн-розмов, конференцій та дистанційного навчання. Щодо якості відео, зйомка HD-відео 1080p з частотою 25 або 30 кадрів за секунду, режим уповільненої зйомки – гарні функції для даного цінового діапазону. Він також пропонує високу якість звуку та зображення. Батарє тримає заряд до 10 годин роботи в інтернеті по Wi-Fi або перегляду відео. Чип A13 Bionic додає планшету швидкості та потужності в роботі. Цей планшет пропонує 64 ГБ об’єму пам'яті, чого більш ніж достатньо для багатьох видів діяльності. Купити планшет Apple iPad 10.2 зі знижками можна від 350$. Щоб заощадити на покупці необхідно ввести робочий промокод, який можна знайти на нашому сайті.

2. Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) Wi-Fi 64 ГБ:

Android-планшет Lenovo з 10.1-дюймовим екраном, 64 ГБ вбудованої пам'яті та 4 ГБ оперативної пам'яті. Цей гаджет отримав досить багато схвальних відгуків від щасливих власників. Якщо Ви шукаєте хороший та недорогий планшет для школи – це гарна ідея. Дисплей забезпечує інтенсивні, яскраві кольори. Камери 5 та 8 МП. Пристрій також забезпечує гарний звук завдяки технології Dolby Atmos. Дивитися фільми, серіали або музичні кліпи на ньому досить зручно. За бажанням до нього можна підключити клавіатуру для зручнішого набору тексту. Гаджет із батареєю 5000 мАг працює до 10 годин після зарядки. Купити планшет Lenovo Tab M10 по акції можна від 220$.

3. Lenovo Yoga Tab 11:

Ще одна модель Android-планшету Lenovo може похвалитися набагато ширшим діапазоном функцій та переваг, а саме: 11"-дюймовий екран, наявність 3G та 4G, яких не було у двох попередніх моделях нашого рейтингу, 6+2-ядерні процесори, слот для SIM-карт і це ще не все. Обидві камери оснащені 8 Мп. Ємність батареії 7700 мАг, що забезпечує до 15 годин перегляду відео. Вбудована пам'ять 128 ГБ із можливість збільшення місця - максимальний обсяг карток пам'яті 512 ГБ. Фахівці відмічають цей пристрій як потужний та мультизадачний. Купити Lenovo Yoga Tab 11 зі знижками можна від 350$. А використовуючи активний промокод отримайте безкоштовну доставку гаджетів.

4. HUAWEI MatePad Pro 10.8"

Черговий у нашому рейтингу мультимедійний планшет, призначений для роботи, навчання та споживання контенту. У нього 10.8-дюймовий екран з гарною роздільною здатністю. Гаджет оснащений підтримкою SIM-карт та технологіями 3G; 4G, а отже, Ви зможете залишатися на зв’язку за будь-яких умов. Потужні динаміки дозволяють відтворювати об'ємний звук. На увагу заслуговують камери – 13 та 8 Мп, що гарантують якісне фото та відео. Варто відзначити також ємність акумулятору на 7250 мАг. Користувачі стверджують, що заряду батареї вистачить приблизно на 15 годин використання планшета. Отже, це хороший вибір для студентів та учнів. Популярні інтернет-магазини пропонують купити HUAWEI MatePad Pro 10.8 по знижці цього місяця. Щоб заощадити додатково, необхідно ввести промокод на знижку, який можна знайти на нашому сайті.

Вдалих покупок!