У недалекому майбутньому замовлення речей за каталогом зможе зрівнятися за популярністю з покупкою товарів онлайн, а лідером продажів у сфері каталогів є німецький ОТТО, який присутній на українському ринку вже понад 20 років. За каталогом ОТТО можна за лічені хвилини замовити доступний одяг з Німеччини, проте тут є певні нюанси.

Заказ товаров по каталогу ОТТО. Украина

Замовлення речей за каталогом Otto. Переваги:

Економія коштів та часу

Замовляючи речі за каталогом, ви заощаджуєте кошти і час, адже речі з каталогу ОТТО можна знайти у звичайних офлайн-бутиках, тільки коштуватимуть вони дорожче. Купувати речі в Otto завжди зручно - ви можете витратити на це рівно ту кількість часу, яку готові витратити і купити тільки те, що хочеться, а не те, що вам можуть випадково нав'язати або умовити вас купити.

Величезний асортимент

Незважаючи на те, що каталоги ОТТО випускаються лише двічі на рік – влітку та взимку – друкується велика кількість додаткових та сезонних міні-версій, і в кожному каталозі безліч нових не лише товарів, а й брендів. Наша команда дуже любить замовляти через ОТТО такі бренди як Манго, Adidas, Fossil, Tom Tailor, Wrangler та Pepe. Ще в каталозі добре представлені аксесуари, взуття та товари для дому. Також у ОТТО часто бувають акції та розпродажі, подарунки постійним та новим клієнтам.

Це важливо! Ціна товару залежить від обраного кольору та розміру.

Зручна навігація

Кожна річ у каталозі має власну сторінку, де вказано її артикул, детальний опис, склад та ціна в євро та гривні за курсом. Зверніть увагу, що ціна на сайті вказана у гривнях та вже з урахуванням сервісного збору. Саме гривнева ціна дійсна лише на поточний день, але у разі 100% передоплати її буде зафіксовано. Якщо у вас є персональна знижка, вона буде врахована при оплаті.

Також унизу буде автоматично згенеровано список "супутніх товарів".

Розмірна сітка

На сайті ОТТО є власна розмірна сітка або "Примірювальна", де ви знайдете докладні пояснення щодо розмірів одягу, взуття та аксесуарів, а також таблицю відповідності розмірів.

Словник

Менеджери ОТТО оперативно додають нові товари на сайт, проте не завжди встигають перекладати опис до речей, тому на сайті є "Словник" із зазначенням основних термінів.

ОТТО. Україна. Доставка

Кожна посилка долає два етапи доставки: по Німеччині (14-20 днів) та по Україні (ще не менше 14 днів). Доставка товарів по Україні здійснюється безкоштовно, але при оформленні замовлення необхідно обрати кур'єрську службу: "Укрпошта", "Нова Пошта" чи транспортна компанія "Автолюкс".

ОТТО. Україна. Оплата

Якщо не йдеться про великогабаритні товари, то прийом та оформлення замовлення виконується без передоплати, а розрахуватися ви можете на момент отримання замовлення. Коли загальна сума замовлення перевищує 500 євро, то потрібна передоплата у розмірі 20%. Якщо ви купуєте великогабаритні товари, то потрібна передплата 50% від загальної суми замовлення.

Також товари можна сплатити за безготівковим розрахунком або кредитною карткою.

В ОТТО існує фіксована сума сервісного збору за кожний товар. 20% поширюється на товари, що одягаються на людину. Сума сервісного збору на решту товарів, а також продукцію каталогів Basler, товари для новонароджених та засоби гігієни становить 25%.

ОТТО. Україна. Повернення

Згідно з українським законодавством, поверненню чи обміну підлягають товари, які не були у вжитку, а також на них збережені всі фірмові бирки та упаковки. Повернення приймаються протягом 7 днів із моменту отримання. Якщо ви хочете повернути товар тому що він вам не сподобався, то за кожну одиницю, що повертається, фірма утримає по 3 євро.

Поверненню та обміну не підлягають:

- Товари дешевші 10 євро;
- Товари, замовлений метражем;
– всі продукти харчування та косметико-парфумерна продукція;
- Великогабаритні товари.

Гроші за повернутий товар ви отримаєте протягом трьох банківських днів.

Гарним вам покупок разом із ОТТО!