Міст Експрес (MEEST-America, MeestUS, Міст Експрес) – велика міжнародна компанія, що пропонує весь спектр послуг з перевезення вантажів будь-яких розмірів морським та повітряним шляхом. Команда сайту ПромоКод розібралася, що вигідно привозити на територію України за допомогою цієї фірми.

Мист Экспресс

Компанія Міст має широку мережу складів по всьому світу, для покупок у західних інтернет-магазинах вона надає українцям свою адресу, яку можна вказувати як shipping address для всіх замовлень, а також послуги зі складування, зберігання, страхування та перепакування посилок.

Згідно з митними правилами України, максимальна вартість вмісту посилки, яку можна отримати без сплати митних зборів – 300 Євро. Загальна вага однієї посилки не може перевищувати 50 кг. За фактом в Україну не надсилатимуть посилку важчу за 30 кг. Мінімальна вага посилки складає 5 кг. Якщо ви відправляєте продукти харчування, то вага посилки на одного одержувача не повинна перевищувати 10 кг. Виходячи із власного досвіду, підвищений інтерес викликають не лише продукти харчування, а й вітаміни, БАДи, алкоголь, консерви.

Переваги компанії Міст Експрес

Досить швидкі терміни доставки товарів та вантажів будь-яких розмірів, а також найнижчі ціни серед конкурентів.

Згідно з правилами компанії, кур'єри привозять вантажі до дверей. У такому разі всі вимоги кур'єрів спуститися до під'їзду або забрати вантаж у відділенні – безпідставні, вам необхідно доставити його під двері.

Компанія запечатує всі свої посилки фірмовим білим скотчем із зеленим або синім написом Міст – якщо доставлена ​​посилка розкрита чи запечатана будь-яким іншим скотчем – ви повинні сказати про це кур'єру, при ньому перевірити вміст коробки і лише потім підписувати чи не підписувати митну декларацію.

Мист Экспресс

У компанії оперативна та уважна служба підтримки, можна написати листа або зателефонувати. Відповідають реальні люди і живою, зрозумілою мовою. Як правило, питання вирішуються на користь клієнтів та за лічені дні. Незважаючи на те, що компанія знаходиться в Америці, в Міст можна дзвонити за безкоштовним номером у Skype 1 800 288 99 49. Краще дзвонити з 16-17 вечора за Київським часом – у цей час компанія вже працює. Усі співробітники розуміють та розмовляють російською мовою.

Міст приймає до пересилання посилки будь-яких розмірів, але діє золоте правило: що більше посилка, то більша ймовірність того, що під час проходження митного контролю вона викличе підозри і буде доглянута.

Компанія лояльно відноситься до декларування товарів та їх фактичної вартості, але описи для кожного продукту краще робити розгорнуті, наприклад, жіноча сукня, чоловічі черевики, набір маркерів Faber Castell, пластикова валіза замість: одяг, взуття, канцелярія.

За посиланням на сайті компанії зрозуміле та наочне навчальне відео російською мовою – після його перегляду кожен клієнт Міст зможе самостійно консолідувати, оформити та надіслати посилку на потрібну адресу.

Ціни на сервіс MEEST-America для України

На сайті безкоштовна реєстрація та відсутня абонентська плата. MEEST-America доставляє посилки в Україну двома способами: морем та літаком. "Морські посилки" вирушають щодня. Авіапосилки їдуть зі складу по вівторках та п'ятницях.

Кожна посилка автоматично та безкоштовно страхується компанією на суму 60 доларів.

За вхідні посилання вартість не стягується. Товари можуть безкоштовно зберігатись на складі 14 днів, далі за кожен день береться плата у розмірі 1,25 долара. За перевірку товару на складі доведеться заплатити 5 доларів. Зберігання сформованої до відправки та неоплаченої вчасно коробки коштує 2,50 долари на день і пеня береться з третього дня після виставлення рахунку. Переупаковка вже сформованої та готової до відправки посилки коштує 10 доларів.

Терміни та розцінки за доставку морем

Регіон Ціна/lb Доставка Термін
Західні області $0.99 $10.00 3.5-4 тиждня
Київ $0.99 $15.00 3.5-4 тиждня
Інші області $0.99 $15.00 4-5 тиждня

Терміни та розцінки за доставку літаком

Регіон Ціна/lb Доставка Термін
Західні області $2.89 $10.00 8-10 днів
Київ $2.89 $15.00 8-10 днів
Інші області $2.89 $15.00 8-14 днів

Упаковка товарів з 2 - 4 магазинних коробок в одну коштує 7 доларів, з 5 і більше - 10 доларів, а упаковка товарів з 10 до 19 коробок в одну обійдеться в 14 доларів.

Упаковка однієї коробки вагою до 4.5 кг коштує 1 долар, а упаковка однієї коробки вагою понад 4.5 кг вже 3 долари. Ці ціни включають вартість нової коробки.

За послуги фірми можна розрахуватись: кредитною карткою типу Visa, Mastercard або банківським переказом. Найвигідніше оплачувати карткою. Рахунок на оплату виставляється через кілька днів після консолідування посилки – на електронну пошту надходить повідомлення про необхідність внести потрібну суму.

Після того, як посилка відправлена ​​зі складу, ви отримуєте повідомлення на електронну пошту з трек-номером, який можна перевіряти на сайті компанії.

Всі надіслані та зібрані посилки доступні в адмінці вашого облікового запису і в будь-який час можна подивитися що приїхало, як довго їхало і чому вийшла така сума за доставку.

Зверніть увагу, що в більшості випадків посилки не додаються у ваш аккаунт автоматично і ви їх не бачите, проте вони вже можуть бути на складі, де безкоштовно зберігаються лише 14 днів. Тому якщо ви згадали про свою посилку надто пізно, то можна заплатити велику суму за її зберігання, як у випадку:

meest.us

Ми радимо вам додавати трекінгові номери очікуваних посилок відразу ж, як тільки ви їх отримуєте, тоді у вашому обліковому записі їм буде надано статус «Очікується» (Awaiting) і ви не пропустите безкоштовні терміни зберігання товару.

Для постійних клієнтів компанія надає послуги короткострокового кредитування.

Інформація про статус посилок компанії Міст Експрес

Компанія Міст має своєрідне позначення статусу посилок, тому ми зараз постараємося внести ясність. Українська сторона, що приймає, базується у Львові, вона відправляє посилки по всій Україні своєю кур'єрською службою. ММПО – це Міжнародне місце поштового обміну.

meest.us

Статуси посилок:

1. Міст Америка (дата відправки) відправлено зі США – це один із найперших статусів при відправленні посилки, він означає, що посилка виїхала зі США.

2. ММПО (дата прибуття) (час прибуття) прийнято HUB Україна – посилка вже в Україні та вона проходить митницю. Статуси посилок оновлюються регулярно, але не в режимі реального часу.

3. ММПО (дата прибуття) (час прибуття) прийнято філією – посилка пройшла митницю та знаходиться у Львові.

4. Ваше місто (дата прибуття) (час прибуття) прийнято філією – посилка знаходиться у філії Міста у вашому місті.

5. Після посилки набувають статусу Відано кур'єру та Доручено. Вам залишається почекати, коли кур'єр привезе посилку. Як правило, на електронну пошту надходить повідомлення про те, коли посилка буде доставлена, а кур'єр завжди попередньо дзвонить та уточнює час доставки.

6. Обробка ММПО – не дуже добрий статут, це означає, що вашу посилку доглядають на предмет заборонених товарів. Якщо через 1-2 дні статус не зміниться, то краще зателефонувати до філії.

7. Затримано таможнею – найгірший статус. Вашу посилку затримали на митниці – треба зателефонувати до компанії та з'ясувати ситуацію.

Висновок. Компанією "Міст" зручно відправляти важкі або габаритні, а також недорогі товари - такі посилки будуть їхати досить довго, але й доставка обійдеться дешево. Зручно, що кур'єр фірми привезе посилку під двері.