Основною вимогою до тональних основ є те, щоб шкіра обличчя виглядала здоровою та красивою за будь-яких погодніх умов. Влітку, коли спека і сонце впливають на шкіру, зберегти бездоганний зовнішній вигляд дещо складніше, ніж у інший час року.

Влітку найбільш важливим аспектом для шкіри є захист від підвищеного випромінювання UVA та UVB.  Тому краще обирати тональні основи з високозахисними UV-фільтрами. Також при підвищеному потовиділенні, класничні тональні креми заважають правильній роботі сальних залоз, забиваючи їх.  Саме тому були створені тональні основи легкі як пір'їнка, які добре маскують такі нюанси, як нерівний тон шкіри, капілярні сіточки або дрібні висипання, проте не забивають пори. Отже, шкіра дихає.

Популярні косметичні інтернет-магазини розпочали літній розпродаж косметики. Знижки на тональні основи сягають 50%. Для того, щоб заощадити доатково, необхідно застостувати промокод, який Ви зможете із легкістю знайти на нашому сайті. Тож, як купити косметику по акції та не помилитись з вибором? Ось кілька порад.

На літо відмінно підійдуть легкі тональні флюїди на водній основі, СС або ВВ-креми — крім пігментів вони містять ще й речовини, що доглядають за шкірою, наприклад, зволожуючу гіалуронову кислоту, вітамін Е або антиоксиданти. Значною перевагою є те, що вони містять фільтри SPF30-50+.

Також легкою формою літнього тонального крему є мінеральні основи – вони мають пудрову формулу та ідеально підходять для жирної, проблемної шкіри. Що стосується матючих пудр, уникайте тальку в їх складі - суміш тальку і шкірного жиру може привести до комедогенного ефекту.  Люди із сухою або нормальною шкірою можуть обрати пудри та сяючі тональні основи, що надають здорового сяйва шкірі.

Матуючі літні основи для жирної шкіри

Добре, якщо засіб для макіяжу буде або водостійким, або матиме підвищену стійкість. Жирний тип шкіри – це шкіра, яка сяє. Тому не варто додатково навантажувати таку шкіру освітлюючими засобами. Кращим вибором стане пудра на водній основі, яка, незважаючи на рідку, майже водну консистенцію, дає матово-пудровий фініш.

Людям із такими проблемами шкіри, як прищі, слід обирати легку літню тональну основу з антибактеріальним ефектом. Цинк та косметична глина у списку інгредієнтів буде гарним вибором.

Літня тональна основа для сухої шкіри

Для сухої або подразненої шкіри літо – час, коли вода з епідермісу випаровується швидше, ніж зазвичай. Це так звана трансепідермальна втрата води, на яку впливають багато зовнішніх факторів, а також індивідуальні схильності. У сухій шкірі зазвичай бракує ліпідів, тому їй не вистачає природного захисту від випаровування води. Порушений гідроліпідний баланс призводить до втрати вологи, сухості та подразнення епідермісу.

Тому, шукаючи найкращу тональну основу для сухої шкіри на літо, варто придивитися до тональних кремів, збагачених зволожуючими формулами з гіалуроновою кислотою. Вони також можуть містити олії для додаткового зволоження.  Крім того, суха шкіра виглядає красиво і свіжо, якщо використовувати освітлюючу основу. Блискучі пігменти роблять шкіру рівномірною та гладкою. Варто пошукати тональні основи з вітамінами А, С, Е, оліями, гліцерином, алое або вже згадану вище гіалуронову кислоту.

 ТОП-10 легких тональних кремів на літо

Вибір засобу залежить від відтінку і типу шкіри. Якщо вона схильна до жирності в Т-зоні: на носі, лобі та підборідді, варто пошукати тональний крем з матуючим ефектом. Такий засіб довше протримається на шкірі, а колір обличчя буде виглядати свіжим протягом багатьох годин.

  • Bourjois 123 Perfect Foundation:

Чудова основа для літа. Має гарні матуючі властивості, але легка і непомітна на шкірі. Без ефекту маски. Колір обличчя залишається бездоганним протягом багатьох годин.  Містить екстракт цинку - корисний інгредієнт для шкіри з недосконалостями, який прискорює їх загоєння, і частинки кремнію, які поглинають надлишки шкірного жиру. Пігменти поєднані з нежирними фітонцидами. Підходить для всіх типів шкіри, але рекомендований для комбінованої та жирної шкіри. 

  • Yves Saint Laurent Touche Eclat All In One Glow Foundation:

У пошуках кращої легкої основи на літо підійде даний косметичний продукт, який на 70% складається із води. Дуже легко наноситься, за відгуками більше нагадує ВВ-крем, ніж тональний крем, для використання дзеркало не потрібне навіть дзеркало.  Стане чудовим вибором, коли хочеться швидко відкорегувати макіяж.  Тональна основа має зволожуючий ефект, гіалуронова кислота, що містяться в ньому, і вітамін Е живлять шкіру і надають їй сяйва. Після нанесення дає ефект  зволоженості, доглянутості і свіжого кольору обличчя.  Легка формула запобігає закупорці пор та виникненню проблем зі шкірою.

  • L'Oreal Infaillible Fresh Wear:

Це рідка тональна основа, яка дає тривалий ефект. Окрім того, має водостійку, а отже, стійку до виділення поту формулу, завдяки якій макіяж зберігається ідеальним - без плям і смуг.

  • Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid MakeUp:

Якщо Ви все ще не знаєте який тональний крем легкий крем на літо для жирного типу шкіри, вам може сподобатися наступна пропозиція в нашому рейтингу.  Якщо Ваша шкіра схильна до акне , ви знаєте, як складно буває приховати недоліки, особливо влітку, коли сонце і тепло примушують шкіру виробляти більше шкірного сала і жоден тональний крем не бажає затримуватися на ній надовго.  Найкращим і найстійкішим для такого типу шкіри буде Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid MakeUp. Як легкий літній праймер, він безцінний для маскування та усунення недоліків.  Завдяки регулярному використанню шкіра буде більш гладкою, зволоженою та відповідним чином матовою, не створюючи непривабливого ефекту маски.

  • Max Factor Healthy Skin Harmony:

Забезпечує шкіру зволоженням, живленням і захистом від ультрафіолету (SPF 20). Також містить абсорбуючі речовини, необхідні для комбінованої та жирної шкіри. Має формулу, збагачену вітамінами, вміст яких необхідний для збереження свіжості макіяжу.

  • Catrice True Skin Hydrating:

Це зволожуюча тональна основа для обличчя, яка дозволяє досягти природного, однорідного та красивого кольору обличчя, косметичний засіб із середнім і високим покриттям. Вона добре маскує дрібні недоліки і почервоніння. Це надзвичайно легкий косметичний засіб, ідеально підходить для спекотної погоди. Має бахатистий фініш.

  • Maybelline New York Dream Radiant Liquid:

У разі якщо Ваша шкіра має підвищену схильність до сухості влітку, цей засіб Вам сподобається.  Формула цього продукту містить гіалуронову кислоту і колаген. Таким чином, продукт зволожує та розгладжує шкіру. А пігменти шовкового перламутру, що містяться в ньому, чудово висвітлюють тон обличчя. Окрім того, ця основа забезпечує середнє покриття.

  • Revlon ColorStay – найстійкіша основа для сухої шкіри за версією користувачів онлайн-магазинів, а також візажистів.
  •  Estee Lauder Double Wear:

Абсолютний бестселер серед тональних засобів. Дивовижний продукт, який став культовим. Якщо ви шукаєте найстійкішу легку тональну основу для літа, обов'язково зверніть увагу на цей продукт. Ви не повірите, але цей тональний крем тримається на шкірі до 24 годин! Цей засіб має безмасляну формулу, завдяки чому не закупорює пори та не збільшує вироблення шкірного жиру, а навіть регулює його. Тому він ідеально підходить для комбінованої та жирної шкіри. Залежно кількості нанесених шарів отримуємо середнє чи сильне покриття.

  • PAESE Lifting Foundation:

Суха, зневоднена і зріла шкіра також потребує правильного догляду. Останній легкий літній тональний крем у нашому рейтингу – продукт, призначений для цього типу шкіри. Легка тональна основа розгладжує, доглядає зрілу шкіру, зміцнює її і робить молодшою. Рекомендований в якості легкого літнього тонального крему, особливо тим, у кого шкіра потребує живлення та має недосконалості. Основа м'яко матує, вирівнює колір та зволожує, а також багата вітамінами А, С та Е, а також вітамін В5, що заспокоює подразнення. Ліфтингові полімери ефективно діють проти зморшок.

Знижки на тональні основи, розпродаж декоративної косметики, акції на все для макіяжу – всі найкращі пропозиції зібрані на нашому ресурсі. Використовуйте нові промокоди, щоб отримувати бонусні знижки, безкоштовну доставку та подарунки до замовлень.

Вдалих покупок!