Переваг вивчення іноземних мов більш ніж достатньо. Володіючи базовими навичками англійської мови – Ви з легкістю зможете порозумітися з іноземцями, купити квитки в авіакасі, дізнатися, як пройти до місця призначення, замовити обід або зарезервувати готель. Ця навичка незамінна в подорожах, стане в нагоді на роботі або проведенні дозвілля, наприклад при перегляді фільмів в оригіналі.

На даний момент репетиторство недоступне, хіба що онлайн, але воно пов'язане з необхідністю запису на конкретний час. Покупка підручників – задоволення не дешеве. Вивчити мову безкоштовно та швидко можна з мобільними програмами. Якщо Ви не маєте часу і не готові витрачати гроші на курси іноземної мови, Вам прийде на допомогу Ваш смартфон. За лічені хвилини Ви можете встановити програму для вивчення абсолютно будь-якої мови. Це простий та захоплюючий спосіб навчання, при якому тільки Ви вирішуєте, коли та скільки часу Ви хочете витратити на вивчення нових слів та граматики.

На сьогоднішній день функціонують десятки безкоштовних та всесвітньо відомих додатків для вивчення мов на вибір. Вони пропонують: тематичні уроки, практичну лексику, поповнення словникового запасу щодня, цікаві вікторини, аудіо- та відеоматеріали здебільшого записані носіями мови та багато іншого.

У деяких з них надається доступ до новітніх навчальних матеріалів та можливість спілкуватися з іншими учнями та носіями мови, а процес навчання зберігається у хмарі. Зараз Ви маєте можливість вивчити німецьку, французьку, іспанську та інші мови від базового до просунутого рівня абсолютно безкоштовно.

Ми підібрали популярні та рекомендовані користувачами

додатки для вивчення мов:

  • Duolingo:

 Duolingo був створений для надання безкоштовної освіти. Від цієї ідеї творці не відійшли й досі.  Весь спектр програми абсолютно безкоштовний. Цей безкоштовний додаток для вивчення англійської також пропонує гнучкість у виборі тривалості уроків. Користувач може вибрати один з чотирьох варіантів: 5-хвилинні уроки, 10-хвилинні уроки, 15-хвилинні уроки та 20-хвилинні уроки.  Крім того, творці ввели в програму елементи навчання у вигляді гри, що дозволяє ставитись до навчання як до розваги, що особливо актуально для підлітків.

  • Babbel:

 Babbel — одна з перших розроблених програм для вивчення мов, яка приваблює клієнтів комплексною пропозицією (включаючи спілкування з носіями мови) та відносно низькою ціною.  Якщо Ви бажаєте використовувати Babbel у повній версії, доведеться вкладати гроші в програму, щоб розблокувати більш просунуті уроки іноземної мови. Ці курси пропонують вправи для читання, письма, аудіювання та розмовної мови для всебічної мовної освіти.

  • Busuu

Це комплексна пропозиція, призначена як для студентів-початківців, так і для просунутих користувачів, які зацікавлені у вивченні та підвищенні навички іноземної мови. У додатку можна вивчати до 12 мов, що вигідно виділяє його серед інших. Перевагами є: тематичний формат уроків, у кожному з яких вивчається словниковий запас та граматика, а потім перевіряються ваші розмовні та письмові навички. Кожен із цих уроків обертається навколо теми, корисної в реальному житті, а також приділяється велика увага до вивчення практичної лексики. Програма Busuu є безкоштовною, проте при покупці преміум-версії, користувач може розраховувати на отримання CEFR-сертифіката про навчання і відкривається можливість підтримувати контакт з носіями даної мови.

  • Mondly:

Незвичайною перевагою даної програми є MondlyVR, який дозволяє спілкуватися з іншими користувачами програми, а також з чат-ботом у змодельованому середовищі. Це дає можливість повного занурення у розмову. MondlyAR дозволяє створити віртуального вчителя, який допоможе вам розпізнавати слова і підтримувати розмову в повсякденних життєвих ситуаціях. Доступно для вивчення 33 мови. У додатку Mondly є аудіо від носіїв мови, розпізнавання голосу для розмовної практики, словник, інструмент для відмінювання дієслів і багато іншого.

  • FunEasyLearn:

Програма має базу даних із 6000 слів, підкріплену ілюстраціями, фонетичною транскрипцією та записами носіїв мови.  Навчання також може відбуватися у форматі 7 веселих ігор. Програма повністю безкоштовна, містить базу з 34 мов.

  • Memrise:

Memrise пропонує кумедний додаток для тих, хто вивчає мову від початкового до середнього. За допомогою різних ігор, відеороликів за участю носіїв мови та змодельованих текстових повідомлень ви будете використовувати мову, що вивчається, в різних ситуативних контекстах.  Memrise пропонує понад 20 мовних варіантів.

З усіма безкоштовними онлайн курсами, пропозиціями, знижками та промокодами ви можете ознайомитись у нашому розділі знижок Онлайн навчання.

 Успіхів!