День батька в Україні в 2024 році відзначається 16 червня. Це свято є чудовою нагодою для того, щоб подякувати татам за їхню відданість і любов, зробивши цей день незабутнім. В цей день ми маємо чудову можливість висловити свою подяку і турботу, зробити для них щось особливе і показати, як ми їх цінуємо. Ось десять ідей, які допоможуть вам зробити правильний подарунок до Дня батька.

1. Вишита сорочка зі стилізованим дизайном

Вишиванка для батька - це душевний і символічний подарунок батькові та чоловікові, оскільки він має глибокі традиції і особливий зв'язок з нашою українською культурою.

2. Цікава пізнавальна література

Залежно від інтересів та уподобань чоловіка, обрати книгу або комплект книг досить легко, оскільки вибір літератури досить широкий. Це можуть бути історичні книги, наукова література С. Хокінга, книги з саморозвитку , наприклад, "7 звичок надзвичайно ефективних людей" С. Кові та багато ін. Для любителів ґаджетів стане у нагоді підписка на книжковий сервіс: замовте електронну книгу і оформліть підписку на сервіс, який надає доступ до великого асортименту аудіокниг та електронних книжок різноманітних жанрів.

3. Подарункова підписка на сервіс потокового відео

Оформіть підписку на популярний сервіс Netflix або ін., і ваш тато зможе насолоджуватися переглядом улюблених фільмів, серіалів або документальних стрічок.

4. Смачний подарунок

Подарунковий набір з ексклюзивними смаколиками, такими як сири, ковбаси, вина або шоколад, стане чудовим приємним подарунком, навіть якщо часу на покупку залишилось обмаль. Оскільки зібрати такий подарунок Ви зможете власноруч у найближчому магазині, Вам не потрібно очікувати на доставку. Віддайте перевагу продуктам, які відповідають смакам вашої близької людини.

5. Інструменти для хобі

Багато чоловіків насолоджуються проведенням вільного часу у саду або займаються ремонтними роботами у гаражі, наприклад, ремонтують авто. Новий набір інструментів, електроінструменти або спеціалізовані садові прилади стануть чудовим подарунком для чоловіків, які люблять майструвати чи доглядати за садом.

6. Абонемент на спортивний захід

Придбайте абонемент на футбольний матч, концерт улюблених виконавців або національний спортивний чемпіонат, прихильником якого є ваш тато.

7. Гриль або набір для барбекю

Подаруйте вашому татові зручний і легкий у використанні портативний гриль, який він зможе використовувати для приготування їжі на свіжому повітрі: у саду, терасі або навіть на виїзних пікніках. Виберіть гриль з високоякісних матеріалів, щоб забезпечити довговічність і зручність у використанні. Залежно від бюджету, ви можете замовити кулінарну книгу з рецептами барбекю, яка містить як класичні страви, так і ексклюзивні ідеї для експериментів на грилі.

8. Парфуми або чоловіча косметика

Як щодо покупки нового триммера? Чи нового спортивного або свіжого аромату? Якщо ви знаєте, які парфуми тато вже використовує, ви можете подарувати його улюблений аромат або порадувати ексклюзивною новинкою, що точно сподобається. Промокоди на парфуми — це чудова можливість зекономити на покупці парфумерії, що дозволяє отримати додаткові знижки або безкоштовну доставку. Подарунковий сертифікат у якості подарунка – теж гарна ідея, якщо Ви не впевнені у правильному виборі парфумів.

9. Спортивне спорядження

Якщо ваш батько або чоловік захоплюється спортом, спорядження для кемпінгу, рибальські снасті, або спортивний одяг можуть стати ідеальним подарунком.

10. Вихідний день з сім’єю

Організуйте спільну подорож або вихідний день з родиною в ресторані чи місті, який ваш батько давно хотів відвідати. Це також може бути поїздка на природу, виїзна фотосесія або просто прогулянка. Спільно проведений час стане найціннішим подарунком і залишить найприємніші враження.

День батька — це чудова можливість зробити приємне для важливої людини у вашому житті. Вибір подарунка, який відображає інтереси та потреби вашого батька, зробить цей день особливим. Пам’ятайте, що найголовніше — це увага та турбота, які ви проявляєте. Вибирайте подарунки з душею, і ваш батько обов’язково оцінить ваші старання.

Літній розпродаж є ідеальною можливістю придбати подарунки для усієї родини за надзвичайно низькими цінами. Знижки вже діють на різноманітний асортимент товарів: від сучасних бездротових навушників і електроніки для автомобіля до потужних ноутбуків і телевізорів, а також стильного брендового чоловічого одягу. Використовуйте найгарячіші промокоди для безкоштовної доставки спортивних товарів та користуйтеся літніми акціями та знижками, що ми підготували для вас у підбірці на нашому веб-сайті.