Збираючись у самостійну подорож, важливо не лише знайти приємну компанію, визначитися куди їхати, продумати маршрут, а ще й розуміти, де жити. На етапі планування відпочинку кожен мандрівник стикається з важливими питаннями: де зупинитися та як заплатити за якісне проживання поменше? Якщо ви не готові шукати житло на місці або переплачувати, ми розповімо вам про провідні сайти бронювання готелів в Україні.

бронирований отелей онлайн Украина

Hotels24.ua - це надійний та активно розвивається сервіс безкоштовного бронювання готелів, будинків відпочинку та хостелів України. Готельна база оновлюється регулярно, ціни представлені актуальні, забронювати номер можна онлайн або по телефону.

Переваги сервісу Hotels24.ua

Безкоштовна реєстрація та надання послуг з бронювання готелів.

Велика мережа готелів, санаторіїв, баз відпочинку та хостелів по всій Україні.

Одна з небагатьох українських компаній, яка не лише прагне, а й працює на західний зразок. Зокрема дизайн сайту сильно нагадує загальний вигляд знаменитої міжнародної системи бронювання Букінг, функціональність якого не викликає сумнівів. У сайту зручні навігація та пошук, регулярно оновлюється список готелів за півціни. Сортувати готелі можна за ціною, відгуками, рейтингом працівників сайту та кількістю зірок. Компанія реагує на кожну скаргу від клієнтів, а у разі форс-мажору повертає гроші.

Кожен готель, представлений на сайті, має правдивий та точний опис, реальні фотографії території та номерів, в поодиноких випадках відео та чесні відгуки гостей. Відгук про готель можуть залишити лише зареєстровані користувачі, які відпочили в цьому готелі, скориставшись послугами системи. Адміністрація сайту публікує усі відгуки.

Номери готелю бронюються не в режимі реального часу. Після того, як ви залишили заявку на сайті, з вами зв'яжеться менеджер і обговорить усі деталі – підтвердить або анулює заявку, якщо на потрібні дати місць у даному конкретному готелі немає, то співробітники ресурсу підберуть інший варіант.

У високі сезони інформація на Hotels24.ua не завжди встигає оновлюватися вчасно, номери можуть бути зайняті, але на сайті доступні до бронювання. Тому при кожному бронюванні менеджери дзвонять клієнту та уточнюють усі деталі, а оплата проводиться лише після підтвердження наявності вільних номерів.

 

Для юридичних осіб та людей, яким потрібна подальша звітність, сайт надає всі необхідні документи.

Hotels24.ua має гарну Службу технічної підтримки – менеджери передзвонюють через 15-30 хвилин після бронювання, розмовляють стримано та ввічливо, дають хороші поради, підбирають вдалі альтернативи та роблять всю роботу швидко. Відділ бронювання працює цілодобово.

У ресурсу інформативний блог, де "з перших вуст" можна отримати свіжу інформацію про бюджетний відпочинок у різних куточках країни.

Великий інтерес для клієнтів становить розділ "За півціни".

У різних готелів різні умови бронювання та оплати, тому ЗАВЖДИ уважно їх читайте, але найчастіше система бере передоплату у розмірі 10% вартості проживання або необхідно внести всю суму. Якщо не вказано інше, то є можливість безкоштовного скасування бронювання за 2 дні до заїзду. У такому разі гроші вам повернуть лише за 14 днів.

Особиста думка: зручний та надійний сайт – поради дають у справі, спірні ситуації зазвичай вирішуються на користь клієнта, хоч і не у найкоротший термін. Іноді бувають затримки з виплатою грошей, часом трапляються не дуже професійні менеджери – але це рідкісні випадки. У сайту низькі ціни та гарне ставлення до постійних клієнтів.

Bookit.com.ua – система онлайн-бронювання готелів України та країн ближнього зарубіжжя. Зокрема, на Букиті гарний вибір по Грузії, але найкраще представлені Крим, Чорноморське узбережжя та Карпати.

Переваги сервісу Bookit.com.ua

Усі послуги з підбору та бронювання готелів безкоштовні. Безпосередньо номер в готелі буде коштувати точно стільки ж, а от гарантій вже буде менше, і порається з усім належить самостійно.

Сайт зі зрозумілою навігацією, забронювати готель можна за 3 кроки. Про кожен готель на сайті розміщена правдива інформація, реальні відгуки та справжні фото – коли приїжджаєш в готель не складається враження, що тебе обдурили, а автори фотографій вдало попрацювали у фоторедакторі. Доступне сортування об'єктів проживання за вартістю, рейтингом, назвою; ціни відображаються у гривнях, доларах чи рублях – за вашим бажанням. Кожен зареєстрований користувач може написати відгук про готель, де побував за допомогою системи, тому всі відгуки на сайті правдиві.

Бронювання номера відбувається тільки після дзвінка менеджера, який автоматично закріплюється за вашим замовленням і "вестиме" бронювання від початку і до кінця. Перед тим як виставити рахунок та надіслати вам підтвердження заявки, менеджери зв'язуються з адміністрацією готелю та перевіряють інформацію про вартість та наявність номерів.

Якщо ви їдете великою групою і сайт показує, що в обраному готелі немає достатньої кількості номерів, залиште заявку і напишіть менеджеру про особливості вашого замовлення. Оператори передзвонюють протягом 20-40 хвилин і починають опрацьовувати можливі варіанти по всій готельній базі.

 

У ресурсу приємна та зручна Служба підтримки, оператори передзвонюють швидко, всю інформацію уточнюють у готелі, але свою думку про те чи інше місце проживання не дають – корпоративна етика така, що менеджери не можуть нав'язувати клієнтам свої переваги. Справляються із напливом клієнтів навіть у пікові сезони, завжди підбирають альтернативні варіанти.

Ненав'язлива та інформативна розсилка від якої можна відмовитися будь-якої миті – у міру появи надсилають дані по готелям з максимальними знижками, а також фото та розповіді мандрівників, які побували в цих місцях. Вибірку з акцій роблять індивідуально – виходячи із ваших минулих бронювань на сайті.

Система має власний блог, де журналісти сервісу розміщують огляди готелів, списки незвичайних об'єктів в Україні, рейтинги пам'яток.

Знижки для постійних клієнтів та груп. Після того як ви скористалися послугами сервісу, вам на пошту надходить лист із проханням залишити відгук про готель, в якому відпочили, та можливість отримати при наступному бронюванні додаткову знижку 3 або 5 відсотків. Знижку можна віддати друзям чи родичам – це дуже зручно.

Порада. Не соромтеся ставити запитання. Запитуйте менеджерів про можливі знижки, просіть домовитися з готелем про потрібні вам речі. Наприклад, збираючись до Грузії, ми купили 10 номерів в одному з найдорожчих готелів гірськолижного курорту Гудаурі. Ми приїжджали в готель дуже пізно і не встигали потрапити на вечерю, тому попросили менеджера домовитися з готелем щодо пізньої вечері або ланч-боксів з їжею. Зрештою адміністрація готелю пішла назустріч і представила нам "їжу в коробочках".

 

Для юридичних осіб та людей, яким потрібна подальша звітність, сайт надає всі необхідні документи.

Оплата. Послуги самої системи безкоштовні, але треба зробити передоплату за проживання в готелі. Як правило, це повна сума проживання протягом 1 дня. Сплатити можна кредитною карткою, банківським переказом.

Переваги сервісу Gohotels

Gohotels.com.ua – молодий, але якісний ресурс по онлайн-бронюванню готелів на території України, що подає надії. У сервісу не найбільша база готелів, але представлено багато міні-готелів.

На сайті одні з найдокладніших та візуально зручних описів готелів з усіх, що я зустрічала. Але асортимент готелів маленький, оновлюється мляво, приємні ціни та акції бувають рідшими, ніж хотілося б. До того ж у сайту не найзрозуміліша навігація - бронювання в 2-3 кроки тут точно не вийде.

Готелі можна відсортувати за рейтингом, зірковістю та ціною. Забронювати відповідний готель відразу не можна – треба спочатку перевірити дати, а потім залишити запит у формі "Зробити замовлення". Ціни за проживання можна переглянути у гривнях, доларах, євро та рублях. Відсутні відгуки від користувачів та людей, які відвідали той чи інший готель.

У сайту не розвинена схема безкоштовних ануляцій, тому у разі бронювання треба уважно читати умови скасування замовлення, щоб не отримати значних штрафних санкцій з боку готелів.

Служба підтримки працює справно та реагує на заявки, прохання та запитання користувачів оперативно.

Оплата. Сплатити можна всю вартість проживання або внести лише частину і ця умова залежить від готелю. Повна передплата передбачає 100% оплату за весь період проживання. Часткова передоплата передбачає плату за одну добу проживання та подальший розрахунок на місці. Розрахуватися можна кредитною карткою Visa, MasterCard чи Maestro; за допомогою систем Western Union, а також за рахунком-фактурою. Оплата провадиться тільки після підтвердження бронювання готелем.

Хороших вам подорожей та вигідних бронювань разом із надійними партнерами!