Літній період відпусток у розпалі. Липневе сонечко дарує нам свої жаркі промені та незабутню шоколадну засмагу. Але чи всі промені однаково безпечні? Звичайно ж ні. У боротьбу за здоров'я та молодість нашої шкіри вступає вірний друг та помічник – сонцезахисний крем. Але, незважаючи на те, що ми з дитинства знайомі із сонцезахисними засобами, одна річ досі залишається загадкою для багатьох: що взагалі таке SPF? SPF розшифровується як «фактор захисту від сонця» та є мірою здатності сонцезахисного крему захищати вашу шкіру від шкідливих променів UVA та UVB.

Про що свідчить кількість SPF на упаковці?

Якщо після 10 хвилин перебування на сонці ваша шкіра зазвичай обгорає, нанесення сонцезахисного крему SPF 15 дозволить вам залишатися на сонці без опіків приблизно 150 хвилин (що в 15 разів довше). Це приблизна оцінка, яка залежить від типу шкіри, інтенсивності сонячного світла та кількості використовуваного сонцезахисного крему. Для мінімального захисту експерти рекомендують використовувати сонцезахисний крем із SPF 15, який слід наносити з розрахунку 2 мг/см2 шкіри та оновлювати кожні 2 години. Що ступінь захисту – то довше Ви можете залишатися під відкритим сонцем.

Эффективные солнцезащитные средства: критерии выбора

Де ж придбати перевірені сонцезахисні креми для дітей та дорослих?

Рекомендуємо до вашої уваги міжнародний ресурс органічної косметики iHerb, де можна купити сонцезахисний крем зі знижками та з безкоштовною доставкою в Україну. Враховуючи реальні терміни придатності, відгуки від справжніх покупців, можна підібрати для себе ідеальний санскрін. До того ж наш сайт регулярно дарує користувачам промокод на косметику зі знижкою до 20%.

Бестселери в категорії "SPF-крем" виглядають так:

1. Thinkbaby SPF 50+

Ціна із промокодом складе 237 гривень.

2. Eucerin DAILY PROTECTION SPF 30

Ціна із промокодом складе 195 гривень.

3. Neutrogena Age Shield face SPF 110

Ціна із промокодом складе 340 гривень.

4. Aveeno Positively Mineral SPF 50

Ціна із промокодом складе 255 гривень.

5. Badger Company Дитячий сонцезахисний крем SPF 30 PA+++ з ромашкою та календулою

Ціна із промокодом складе 387 гривень.

Як ми бачимо, широкий асортимент та часті розпродажі косметики дозволяють підібрати та купити сонцезахисний крем з промокодом Iherb, швидко та легко. Вдалих вам покупок!