Фен Dyson - унікальний пристрій, не схожий ні на що інше, справжній хіт продажів, який побив рекорди новинок в галузі техніки за останній рік, і, зрозуміло, мрія багатьох дівчат по всьому світу.  Dyson – це інноваційна розробка та нова ера у сфері професійного догляду за волоссям. Він відрізняється не тільки незвичайною формою та дизайном, але й винятковими робочими параметрами та новаторськими рішеннями, які не мають аналогів в інших фенах на ринку. Фен Dyson дозволяє сушити волосся швидко, ефективно та безпечно, не пошкоджуючи волосся.

Можливо Ви задаєтесь питанням “Що подарувати дівчині на День закоханих?”. Такий подарунок приємно здивує та сподобається жінці, адже фен Дайсон гарантує розкішне укладання протягом дня, а ще економить час. Найкращі інтернет магазини пропонують купити фен Dyson зі знижками та акціями. Онлайн-магазини оголосили тотальний розпродаж техніки до 50%, а використовуючи робочий промокод на безкоштовну доставку, який Ви з легкістю знайдете на нашому сайті, покупки стануть ще приємнішими.

 

Стоит ли покупать фен Dyson?

Переваги та відмінні риси фена Dyson

  • Всі фени бренду Dyson оснащені трирівневим регулюванням швидкості повітряного потоку, чотирирівневим контролем температури, зручним цифровим керуванням.

 

  • Також тут є прохолодний обдув та функція іонізації.

 

  • Фени Dyson відрізняються потужним двигуном зробленим за технологією Air Multiplier™, захованим у рукоятці, який гарантує втричі вищу швидкість ніж у звичайного фена, а також може похвалитися збільшеним терміном служби.

 

  • Оригінальне інноваційне рішення – магнітна насадка для стайлінгу. Самі насадки були розроблені фахівцями Dyson відповідно до вашого типу волосся. У набір з приладами цієї марки входять кілька насадок для укладання: концентратор і дифузор, а також гребінець з широкими зубцями, насадка для кучерявого та неслухняного волосся та насадка для дбайливого сушіння.

 

Як працює фен Dyson Supersonic?

Як Ви вже зрозуміли, фени Dyson оснащені невеликим легким, але надзвичайно потужним двигуном. Технологія Air Amplifier створює потік повітря під високим тиском, який дозволяє волоссю швидко та ефективно висихати, а завдяки датчикам температури також надзвичайно безпечний для волосся. Він легший і менший за розміром у порівнянні з більшістю популярних моделей фенів. Повітря подається через фільтр у нижній частині рукоятки фена і виходить через невеликі вентиляційні отвори. Вам більше не потрібно турбуватися про те, що ваше волосся заплутається. Ця технологія також захищає волосся від перегріву та висмикування волосся.
 
 Виробник також пропонує цікаві аксесуари в комплекті - в залежності від обраної моделі - ремінець на руку, елегантний захисний чохол з магнітною застібкою і протиковзкий килимок, на який можна безпечно покласти фен.

Кому підійде фен Dyson, а кому ні?

Варто враховувати, якщо у вас кучеряве волосся, яке довго сохне після миття, а в сиру погоду локони завиваються ще більше і укладання виходить з-під контролю, то швидше за все, обіцянка блискучого, гладкого волосся звучить як підкорення вершини Евересту без особливих зусиль :)
 
 Однак, виробник гарантує, що з феном Dyson гладкість волосся збільшиться на 75%, блиск - на 132%, а кучеряве волосся випрямиться з ймовірністю 61%. Завдяки результатам досліджень на тисячах добровольців, а також, спираючись на відгуки в інтернеті, можна зробити висновок, що фен Дайсон дійсно ефективно захищає волосся від пошкоджень, сушить його набагато швидше, ніж будь-який інший фен.

Чи дійсно фен Dyson Supersonic береже Ваше волосся?

Бренд Dyson гарантує, що Supersonic значно безпечніше для волосся, ніж традиційні фени. Він покликаний захистити їх від пошкоджень, що й підтверджують численні позитивні відгуки та рекомендації від світових знаменитостей та стилістів-професіоналів. Надзвуковий термодатчик вимірює температуру повітря більше 40 разів на секунду, тому він постійно регулює температуру, щоб захистити волосся від пошкодження теплим повітрям.

Чим ще фен Dyson кращий за інших виробників?

Переваги:

  • Висока швидкість сушіння волосся
  • Висока продуктивність приладу
  • Відсутність пошкоджень волосся, перегріву та пересихання
  • Відсутність шуму
  • Малогабаритний, зручний у руці та легкий
  • Елегантний сучасний дизайн

Рекомендується тим людям, кому укладання волосся завдає чимало клопоту і забирає багато часу.
 
 Висновок. Фен Дайсон сподобається людям, які борються з густим, кучерявим і неслухняним волоссям. Враховуючи гарантійний термін та високоякісне виробництво, Dyson стане гарною інвестицією на довгі роки.

Чи є у фена Dyson недоліки?

Фен Dyson, безсумнівно, інноваційний та високоефективний гаджет, але й він не позбавлений недоліків.  Ось деякі з них:

  • Кнопки:

Для зміни налаштувань потрібно кілька рухів та натискань.  Однак, Ви не зміните випадково налаштування під час сушіння волосся.  Функція блокування додаткового охолодження дуже зручна.  Вам не доведеться постійно утримувати кнопку.

  • Кабель:

Довгий шнур зручний, але він набагато громіздкіший, ніж у звичайного фена. На жаль, кабель не забирається і не має ручки для зберігання.

  • Ціна:

Фен Dyson буквально "обійшов" всіх конкурентів, коли справа торкнулася швидкості висушування волосся, безшумної роботи двигуна та інноваційних рішень. Враховуючи порівняно високу ціну даного гаджета, інтернет-магазини пропонують купити фен Dyson на виплат, а використовуючи робочий промокод, Ви заощадите до 20% додатково.
 
 Вдалих покупок!