Щоб догодити дитині не потрібно багато фантазії та сил насправді. Головне кохання, увага та турбота. Додайте до цього подаруночок – дитина щаслива.

Подаруйте дітям свято!

 

Найкращі подарунки ті, що даруються від душі. Величезний вибір подарунків до будь-якого заходу, зокрема до Дня захисту дітей, Ви знайдете в інтернет-магазині Сhicco.

У магазині є зручний віковий фільтр для тих, хто вважає, що магазин розрахований виключно на новонароджених. Магазин пропонує подарунки для дітей від 0 до 6 років. Брязкальця, що розвивають килимки, пищалки - для малюток. Розвиваючі ігри, інерційні машинки, машинки на пульті управління, пупси, ляльки, іграшкові коляски для дівчаток, іграшки, конструктори, ігрові центри. Багато товарів у магазині акційні.

Крім іграшок, у магазині до свята можна одягнути Вашого малюка. У Сhicco діють 20% знижки в рамках нової дисконтної програми.

Крім того, у магазині нова літня колекція одягу та взуття! До святкових днів магазин не забуває і про тих, хто лише готується стати батьками. У магазині дарується сертифікат на 750 гривень до покупки першої коляски. Шукайте також товари з акційною наклейкою.

Якщо шукайте презент для старшої дитини, то Вам сюди - yakaboo.ua. Магазин для книголюбів.

Величезний вибір літератури на будь-який смак і будь-якого віку знайдете саме тут. Від дитячих казок народів світу, серії книг про Гаррі Поттера до літератури для школярів старшого віку та студентів, пригодницька література. Закладки, красиві обкладинки для книг, Блокноти. Крім цього, в магазині є подарунки не тільки для книгочеїв. На іграшки у магазині діють 20% знижки.

Найголовнішим подарунком для всіх малюків без винятку є і будуть теплі обійми, ніжний мамин поцілунок, лагідне слово, турбота, увага та любов. Подаруйте дітям свято!

А використовуючи промокоди собі подаруйте знижки!