Bonprix.ua входить до числа найпопулярніших інтернет-магазинів з продажу одягу, взуття та товарів для дому на теренах України. Фірма пропонує покупки через сайт та за каталожною системою. Ми впевнені, що у більшості клієнтів компанії історія спілкування з Bonprix почалася однаково – коли до рук випадково потрапив каталог фірми, а там уже відбулося перше замовлення. Мета нашого огляду розповісти про плюси та мінуси інтернет-магазину Бонпрікс.

Особенности покупок по каталогу Bonprix

Люди вибирають Бонпрікс тому що це недорого, досить якісно та зручно – система замовлень на сайті чи за каталогом дозволяє спокійно обміркувати свою покупку будинку за філіжанкою кави або переглянути всі моделі в онлайн-режимі, а також вивчити відгуки інших покупців, замовити товар та після отримання його з доставкою додому.

Бонпрікс славиться частими акціями, але на сайті є не тільки розділ "Розпродаж", а й, наприклад, можливість виділити та окремо переглянути всі жіночі речі вартістю до 100 грн.

Усі бажаючі можуть стати членами клубу Bonprix. Для цього треба оформити членство у клубі – за 6 місяців це коштуватиме 79 грн. Залишити Клуб можна будь-якої миті.

Ще одна можливість заощадити – це передплатити розсилку від Бонпрікс. Кожен, хто підписався, отримує бонус у розмірі 50 грн при покупці на суму від 250 грн. Також ви першими отримуватимете інформацію про всі конкурси та спеціальні акції.

Доставка товарів здійснюється протягом 3 тижнів з моменту оформлення замовлення - у сайту відсутня можливість пріоритетної посилки, тобто Бонпрікс не виконує термінових замовлень.

На нашу суб'єктивну думку, яка ґрунтується на неодноразових покупках товарів від Бонпрікс, найкращі та якісні речі від брендів John Banner, Rainbow та b.p.c. Багато товарів шиють не в Китаї, а в Індії, Польщі, Болгарії, ОАЕ, Бангладеш та Туреччині.

Плюси магазину Бонпрікс:

Широкий асортимент товарів та регулярне оновлення позицій

На сторінці кожного товару можна ознайомитись з його докладним описом, а також відгуками реальних покупців.

Якщо необхідна річ відсутня у паперовому каталозі, її майже напевно можна знайти на сайті.

Зрозуміла, зручна та правильна таблиця розмірів на сайті. Але краще замовляти речі на розмір менше від вашого стандартного. Крім самої таблиці на сайті є наочні відеодопомоги на вибір жіночої білизни, купальників, джинс і товарів для дому. Програми називаються "Консультанти" та їх список постійно розширюється.

Часті акції та знижки, а також велика кількість промокодів, які забезпечують ще більшу економію.

Величезний вибір навіть рідкісних розмірів як дуже маленьких, так і дуже великих.

Відмінні фотографії кожної позиції – можна розглянути шви та якість пошиття.

Зручний пошук за кольором, категорією та розміром, для деяких речей є можливість подивитися огляд 3D та відео.

 

Мінуси магазину Бонпрікс:

Більшість товарів китайські та якість у них не найкраща.

Розміри речей рідко збігаються з реальними, тому завжди читайте відгуки та звіряйтеся з таблицею розмірів на сайті.

Повернення товарів досить клопітке - речі ви повернете швидко і безпроблемно, а ось гроші доведеться чекати довго.

При замовленні кількох речей товари можуть поділити, тоді вони приходять різними посилками і за доставку доводиться платити двічі.

Технічна підтримка на сайті реагує на прохання та питання не завжди оперативно.

Часто річ значиться, але насправді вона відсутня і дізнатися про це можна вже постфактум.

Немає можливості поміряти речі.

Інструкція покупцю. Як замовити в Бонпрікс

Замовити в українському Бонпріксі можна такими способами: по телефону чи факсу, а також в Інтернет-магазині? за допомогою каталогу та бланку замовлення. Компанія виконує всі замовлення, вартість яких не перевищує 300 євро. В іншому випадку покупцю необхідно заплатити мито. Сервісний збір за будь-яку доставку коштуватиме 29 грн.

Порада. Якщо сума замовлення перевищує 150 євро, то зручно розділити посилку і оформити частину на родичів.
Доставка замовлення здійснюється протягом 3 тижнів з моменту його оформлення. Усі посилки приїжджають за допомогою "Укрпошти" чи кур'єрської служби. Вартість доставки однакова та становить 29 грн. Кожному клієнту в день надсилання посилки із замовленням надходить електронний лист або СМС, де вказуються номер посилки та сума до оплати. Перед надходженням посилки кур'єр передзвонює та уточнює зручний для вас час доставки.

Важливо! Відправка СМС про доставку посилки на пошту оберігає вас від махінацій УкрПошти, яка може не дотримуватись термінів, а потім взяти зайву плату за зберігання.

Оплатити замовлення можна готівкою при отриманні посилки або банківською карткою у разі Інтернет-замовлення на сайті.

Повертати товари можна лише протягом 14 днів із моменту доставки на пошту. Повернення товарів, що не підійшли, проводиться за рахунок покупця, що не дуже вигідно. Щодо коштів – за місяць менеджери магазину оформлять повернення та ще місяць піде на доставку грошей. Усі товари мають бути новими. Нижня та постільна білизна поверненню не підлягають. Не забудьте додати до повернення бланк повернення, який надсилається кожному покупцю у посилці разом із замовленням. Гроші можна отримати обернено двома способами: нарахуванням бонусу на ваш клієнтський номер або поштовим переказом. Спосіб повернення коштів необхідно вказати на бланку. Якщо ви оплатили замовлення банківською карткою, то гроші будуть надіслані у вигляді переказу на цю картку.

Якісних вам покупок та швидкої доставки!