Хто ж не мріє про розкішну бронзову морську засмагу? На засмаглій шкірі одяг виглядає привабливіше, що додає впевненості у собі. Проте літо має властивість закінчуватись і варто подбати про гарну засмагу не лише в сезон, а й після літа. Як правильно використовувати автозасмагу, щоб отримати найкращий результат без плям та розводів? Де придбати якісну косметику зі знижками? Відповіді на ці та інші запитання – в нашому гайді.

Чим лосьйони та пінки для засмаги кращі за натуральну засмагу?

Ідеальне завершення до святкового стилю – це засмага, яка дозволить Вам почуватися впевненою та чарівною у повсякденному житті, на роботі, побаченні та у святковій атмосфері. Засмагла шкіра вигідно виділяється на фоні білого, рожевого, блакитного кольорів. На щастя, вам не потрібно годинами лежати на сонці, щоб здобути омріяний відтінок шкіри. Традиційна сонячна засмага - це не тільки марна трата часу, але і шкідливе УФ-випромінювання, здатне незворотно пошкодити навіть глибокі шари шкіри. Слід пам’ятати, що тривале перебування на сонячних променях сприяє швидшому старінню шкіри та її нездоровому вигляду. Безумовно краще застосовувати автозасмагу, яка є набагато безпечнішим рішенням.

В аптеках та інтернет-магазинах косметики, Ви знайдете безліч видів автозагару, які забезпечать засмагу, як після морського відпочинку. За лічені хвилини, недорого, просто і не виходячи із дому. Найвідоміші інтернет-магазини оголосили знижки на косметику до 70%, а купити автозасмагу недорого зможе кожен бажаючий, враховуючи літній розпродаж косметики. На нашому ресурсі опубліковані нові промокоди iHerb та робочі промокоди Notino, застосувавши які, Ви отримаєте бонусні приємні знижки або безкоштовну доставку косметики.

Як застосовувати автозасмагу? Покрокові практичні поради

Крок 1. Пілінг – підготовка шкіри

Розпочинати підготовку до автозасмаги слід на кілька днів раніше. Завдяки цьому секрету, Ви отримаєте максимально натуральний ефект засмаги – без плям та розводів. Основою застосування автозасмаги є ретельне очищення шкіри. Відшелушена суха шкіра перешкоджатиме гарному покриттю засобу. Щоб уникнути неприємних сюрпризів, краще зробити ретельний скраб для тіла за день перед тим, як ви плануєте наносити автозасмагу. Пілінги, доступні в інтернет-магазинах косметики, допоможуть вам відлущити омертвілий епідерміс. Любителям традиційних рішень рекомендуємо рукавичку-пілінг - вона також підійде. Знижки на пілінг до 50% можна знайти на сайті iHerb, застосовуйте промокод та заощаджуйте на покупках.

Крок 2. Гарне зволоження – кращий спосіб уникнути плям

Найчастіше питання, яке змушує задуматись над покупкою: ‘Як наносити автозасмагу без плям?’  Секрет - у наступному. Після застосування пілінгу не забудьте ретельно зволожити все тіло.  Завдяки цьому наступного дня автозасмага розтечеться і вбереться набагато краще. В цьому випадку підійдуть легкі засоби для зволоження з кремовою текстурою – молочко для тіла, лосьйон або олія для тіла. Цей крок досить ефективний для запобігання непривабливих плям після використання автозасмаги.

Крок 3. Як правильно наносити автозасмагу?

Жінкам зі світлою шкірою підійдуть лосьйони низької вкривчої інтенсивності або бронзуючі лосьйони, – вони нададуть природний ефект без перебільшень. Спеціалісти рекомендують наносити автозасмагу у спеціальній рукавичці. Завдяки цьому можна рівномірно розподілити засіб по всьому тілу, уникаючи при цьому вищезгаданих плям. Слід пам’ятати, що одягатися відразу після завершення програми не варто. Автозасмага повинна добре та повільно увібратися.

Як змити автозасмагу?

Часом трапляються неприємні моменти, наприклад, колір автозасмаги виявився не того відтінку, на який Ви очікували або з’явилися плями та смуги, які потрібно швидко вивести. Як змити автозасмагу в цьому випадку?

Інтенсивна жирна олія для тіла ефективно видаляє автозасмагу. Потрібно нанести на шкіру товстий шар сильно зволожуючої оливкової олії та почекати близько десятка хвилин. Потім слід прийняти теплий душ і ретельно промити тіло з гелем для душу, бажано застосовуючи мочалку.

Крупнозернистий пілінг - чудовий спосіб змити автозасмагу та видалити плями.

Перекис водню на ватному диску — ще один спосіб позбутися плям на колінах, ліктях і між пальцями.

Щоб отримати омріяний відтінок засмаги, краще обирати засоби перевірених торгових марок. Здійснювати б’юті шопінг з вигодою допоможе робочий промокод, який Ви можете знайти на нашому сайті.

Вдалих покупок!