Дефіцит якісної імпортної косметики та французької парфумерії, на щастя, залишився у далекому минулому. Вже не потрібно витрачати дорогоцінний час на пошуки бажаної косметики по магазинах, гублячись в здогадах, чи Ви платите свої кровно зароблені гроші за оригінальні бренди або ризикуєте потрапити на підробку. З приходом на український ринок онлайн-магазинів купити косметику та парфуми в Україні з доставкою стало максимально зручно, гранично просто і, головне, безпечно.

З кожним днем, дедалі більше клієнтів переходять на покупки онлайн, що суттєво підняло високу конкуренцію серед акул українського б'юті-бізнесу рітейлу, а отже – йде боротьба за кожного клієнта. Що це означає для нас? Найширший вибір брендової косметики у всіх цінових сегментах, глобальні розпродажі косметики, доступні ціни на парфумерію, найсвіжіші новинки з-за кордону, можливість купити косметику з промокодом, підібрати та порівняти продукти, не виходячи з дому, прочитавши відгуки, наявність доставки під будинок та безліч інших переваг.

Розглянемо і порівняємо на конкретному прикладі ціни топ перевірених сайтів, які просто необхідно знати.

Шампунь Kérastase Blond Absolu Bain Lumière 250mlKérastase Blond Absolu Bain Lumière

 

1). Notino.ua надає тільки 100% оригінальні косметичні продукти на 55000 товарів від 1150 брендів. Часто онлайн-магазин дарує клієнтам безкоштовну доставку, а також розкішну упаковку подарунків.

Notino

Ціна із знижкою 36% складає 560 гривень. Додатково можна заощадити ще 20%, використавши робочий промокод, який ресурс Notino.ua періодично дарує своїм клієнтам. Загальна економія становитиме аж 56%!

Підсумкова ціна шампуню 448 гривень! Непоганий профіт, чи не так?

2). MakeUp може похвалитися 280 млн користувачів з 14 європейських країн країн, платформа щорічно купує понад 45 млн товарів! Промокод на безкоштовну доставку тут можна зустріти досить часто, а також легке повернення та обмін товарів.

MakeUp

https://www.promokod.com.ua/click/blog/192

Ціна складає 623 гривні.

3). EVA.ua компанія з 17-річним стажем та 990 магазинами по всій території України пропонує безкоштовну доставку замовлень зі 100% гарантією оригінальності продукції!

Eva

Ціна складає 619 гривень.

4). Parfums.ua - ще один глобальний супермаркет косметики, який регулярно публікує знижки до 70% на косметику і пропонує безкоштовну доставку на суму від 499 гривень, а також промокод, що діє, на косметику та парфуми.

Parfums

Ціна складає 855 гривень за 500мл.

5). Strawberrynet.com – іноземний гіпермаркет косметики, де зібрані найпопулярніші бренди від масмаркету до люксової продукції. Сайт регулярно розсилає промокоди своїм клієнтам, що дозволяє заощадити значну суму грошей.

Strawberry.net

 

Ціна із знижкою складає 31.50$

Як бачимо, кожен інтернет-магазин має свої переваги. Тисячі відомих брендів включаючи L'Oreal Paris, Dior, Chanel, NYX, Maybelline, Lancome, Vichy, La Roche-Posay купити по знижці з промокодом просто, швидко та вигідно. Ми впевнені, що кожен клієнт знайде для себе найзручніший ресурс для покупки улюбленої косметики та парфумерії! Вдалих покупок!